Együttműködés: Vénusz a Vízöntőben – 2019.12.20.

December 20-án, pénteken 07:42-kor a Vénusz a földies Bak jelet elhagyva belép a levegős Vízöntőbe, azaz az Uránusz felügyelete alá kerül. Az égbolton ekkor tartózkodik az Esthajnalcsillagként is emlegetett bolygó a Nyilas és a Bak csillagképek átfedésében, felette pedig a Sas ragyog. Sokat beszélünk manapság a szerelem magasabb szintre emeléséről, azonban most ennek ténylegesen is eljött az ideje. A Vénusz feltöltődött a Tejúton az isteni energiákkal, elárasztotta velük a Földet, hozzá lehet fogni a munkához. És hogy ez hogyan is működik?

 

 

A Vízöntő jel segít abban, hogy Társunkkal karöltve higgadt fejjel oldjuk meg a nézetkülönbségeket, találva egy olyan megoldást, amely mindkettőnk számára előnyös.

Tulajdonképpen egy önismereti tanfolyam közepébe csöppenünk, különös tekintettel a következő tárgyakra: konfliktuskezelés, együttműködés, a Párunk barátaival, rokonságával való kapcsolatok tisztázása.

Mivel a Vízöntőt az Uránusz, a magasabb szintű szellemiség égiteste uralja, elengedhetetlen egy kicsit más szemszögből vizsgálni a dolgokat. Ahogyan Einstein, a világ talán legismertebb tudósa is mondta:

“Egyetlen probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen keletkezett!”​

 

Azaz, ha kapcsolatunkban gondok jelentkeztek, ideje perspektívát váltani és ha kell, alternatív megoldások után kutatni – a Vízöntő jel ezeket az utakat is képviseli. Ha homokba dugjuk a fejünket, attól egyrészt maga a probléma nem kerül megoldásra, másrészt jól hátsón billenthetnek minket. A Vízöntőt az Uránusz mellett a nagy Tanító, a Szaturnusz is irányítja. Maradjunk a földön (Szaturnusz), ne szálljunk el egy-egy vita hevében, de legyünk nyitottak az eddig nem próbált megoldóképletekre is (Uránusz).

 

image

 

Ily módon a látszólag két teljesen különböző energia együttműködésre bírható és a leglehetetlenebb helyzetek is tisztázhatóvá válnak. Ne feledjük: a Társunk nem csupán a lakótársunk és a szeretőnk, hanem a barátunk is. Másik témája ennek a bolygóhelyzetnek, hogy felismerhetted: kapcsolataid működőképességéhez elengedhetetlen, hogy az igényeket közös nevezőre hozzátok. Az elmúlt hetekben darabokra hullott valami Benned. Ez nem más, mint az öncélú vágyaid. Ennek helyén a másik érdekeivel való egyezés született meg.

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük