Egyensúly: Telihold a Mérlegben – 2019.03.21.

Március 21-én, 02:42-kor válik egzakttá a frissen Kosba lépett Nap és a Mérlegben haladó Hold poláris fényszöge. A Telihold valaminek a lezárása, vége, amikor is a Téged nem szolgáló, fénytelen dolgok elengedését követően lélek-zethez jutsz, légúti gondok és vesével kapcsolatos betegségek gyógyulhatnak meg, mivel el tudtál szakadni egy visszahúzó energiától.

 

Így az energiák kiegyensúlyozódnak (Mérleg jel), ami ugyan furán hangzik, hiszen a Nap és a Hold között egy poláris fényszög van, de pont ez adja kezedbe a kulcsot egy Hozzád méltóbb élethelyzet kialakításához, az egészséghez testi-lelki szinten, valamint a harmónia megteremtéséhez. Nem söpörheted szőnyeg alá a gondokat, megoldatlan feladatokat többé, szembe kell nézned velük és rendszerezned – erre utal a tény, hogy a Hold ekkor a Szűz csillagképben tartózkodik.

 

Alatta ragyog a Serleg, amelyben elégethetől a nem kívánatos minőségek, amelyek helyén megszülethetnek az újak. Felette Bereniké haja, amely arra mutat, hogy a helyzet, amelynek megoldása fejtörést okoz, követel némi áldozatot, ráfordítást időben, de ez kifizetődik, úgy, hogy az egyensúly létrejön.

 

Az indiai rendszerben a Telihold az Uttara Phalguni nevű, Nap-jellegű területet érinti. E holdház komolyságot és helyes ítélőképességgel ruházza fel égi kísérőnket, megsokszorozva intellektualitásunkat és másokat is segíthetünk.

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.