Égitestek a Tejúton – mit üzennek?

Amikor egy planéta a Tejúton halad, a a szokásosnál intenzívebben sugározza a magasabb szintű energiákat a Földre. De melyik bolygó milyen életterületet érint elsősorban?

NAP: az öntudat és egó pozitív irányba történő fejlesztésének lehetősége, megvilágosodás-szerű élmények. Tisztánlátás, EGY-ség érzés, az egészség javulása, rendeződő viszonyok az Édesapával és a felettesekkel.

via GIPHY

 

HOLD: megérzéseken és álmokon keresztül üzennek nekünk a magasabb szférák lényei. Egyértelmű szimbólumok az álmokban. A jó értelemben vett érzékenység erősödése, gondoskodás. Édesanyánkkal való kapcsolatunk is fókuszba kerül.

MERKÚR: képessé válunk az egyenes, őszinte kommunikációra, akadálytalan hírközlés, sziporkázó gondolatok, ötletek, amelyek könnyen megvalósíthatók és hasznot hoznak.

VÉNUSZ: a szerelem, a kapcsolatok területét tisztítja az Isteni Energia. Kapcsolati harmonizáció, a szerelem megtalálása, de művészeti vonatkozású tevékenységek elkezdésére is alkalmas időszak.

via GIPHY

MARS: szándékaink tisztaságának fontosságát tolja előtérbe. Küzdelem az igaz, valós célokért, amelyek minket szolgálnak, a szexuális magasabb szintre történő emelése, a szeretet tüzének magas szinten lángolása. Választott útjaink letisztulása.

JUPITER: hitünk erősítése és a szeretet kiterjesztése válik fontossá. Régi hitrendszerek elengedése. Bölcs tanítások, amelyek Fentről érkeznek, törekvés a magasabb szintek, Isten felé.

SZATURNUSZ: a magasabb szintek felé fordulás sorsfeladat, Egész életünk megtisztítása a nem időtálló dolgoktól, az ingatag talajra épült kapcsolatok, dolgok eltávolítása. Életfeladatunk tudatosítása, a mélyebb ismeretek megszerzése. Felelősséget vállalni sorsunk alakulásáért.

URÁNUSZ: a magasabb szintű tudás elegyítése az újító hajlamokkal. Tudásunkat a közösség szolgálatába kell állítani. Váratlanul, szinte a semmiből érkező ötletek, amelyekből később profitálhatunk.

via GIPHY

NEPTUNUSZ: tisztán érzékelhetők a felsőbb szférák lényeinek üzenete. Ezt mindenki felé közvetíteni kell! A magasabb szintű szeretet megnyilatkoztatása, a Krisztusi Szeretet fényének ragyogtatása.

via GIPHY

 

 

PLÚTÓ: életünk gyökeres átalakítása elkerülhetetlen. A világ alapjaiban változik, régi “csontvázak” kerülnek elő, a negatív energiáktól való megtisztulás globális feladat. Transzformáció, a minket nem szolgáló minőségek lerombolása, hogy helyükön újak születhessenek.

CHIRON: karmikus sebeink gyógyulása válik kulcsfontosságúvá, akár sok éves beidegződésektől szabadulhatunk meg. Ez járhat sok könnyel és fájdalommal, de a végén katartikus élmények kíséretében örökre letehetjük a terheket.

Képek: Giphy és Shutterstock.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.