Égi üzenet: teremtő érzelmek – Narasimha

“Állj meg egy percre és képzeld el az ideális valóságodat. Képzeld el Magad ebben a valóságban, hogy mit csinálnál, mi akarsz lenni. Zárj ki mindent, ami a jelenlegi valóságoddal kapcsolatos, koncentrálj a képre a homlokod mögött!

Milyen érzés tölt el, miközben ezt elképzeled? Fókuszálj erre az érzésre. Menj bele és éld át, mintha a helyzet már megtörtént volna! Ez vagy Te, ez a Te igazi önvalód, amit ebben az állapotban érzel! Minél többet gyakorolod ezt, az Univerzum válaszként elkezdi csepegetetni életedbe azokat az embereket, helyzeteket, akik és amelyek segítenek közelebb jutnod ehhez a képhez a fizikai világban.

Te választod meg, senki más. És igen, ami most történik Veled, arra valamikor, valahol igent mondtál! Ezért, ha elégedetlen vagy jelenlegi helyzeteddel, csak Te változtathatod meg. Mégpedig gondolataid, érzéseid erejével. Adj időt Magadnak. És szánj minden nap, akár csak öt percet a napodból erre a kis gyakorlatra! Tudod, Gyermekem… sok kicsi sokra megy! Világod pedig eltolódik abba az irányba, amelyet megálmodtál Magadnak…”

 

“Narasimháról: nem mindegyik Visnu avatár részesül olyan nagy figyelemben és imádatban, mint Narasimha. Szobra vagy képe minden hindu templomban megtalálható, és az otthonok házi oltárán is jelen van. A hívek segítségért fohászkodnak hozzá, de nem csupán anyagi problémáik miatt. A tudatlanságtól való megmenekülésért imádkoznak. A lelki tudatosság eléréséhez, szívűk megtisztításához kérnek segítséget. Narasimha megjelenési ünnepe április-májusra esik, ez nagy fesztivál Indiában, illetve a világ valamennyi hindu közösségében.”

(Az ismertető forrása: hinduizmus.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük