Égi üzenet: teremtő erő – Zofiel

Zofiel arra tanítja tudatunkat, hogy felfedezze a bensejében égő fényt. Az Örökkévaló szívében keletkezett isteni eszmék úgy nyilatkoznak meg, mint a nagy hullámokban terjedő, „mindent” magába foglaló elektronikus fényszubsztancia. Zofiel szervezi annak az angyalcsapatnak a munkáját, amely a látomásokat fizikai jelenséggé alakítja.
Minek szenvednél hiányt, ha a kérdezéshez a teremtő erőnek ilyen bősége áll rendelkezésedre? Isten azt akarja, hogy Vele együtt teremtsünk, osztozva Vele az erő formába öntése fölött érzett örömén. Isteni eszmék szórattak a szélbe, nekünk csak fel kell fognunk azokat, majd táplálni, erővel feltölteni és kinyilvánítani.

 


A „vágy” felfogja a kinyilatkoztatás jelentőségét, és annyit jelent: „az Atyától való”. Érzelmeid kötnek össze az Örökkévalóval, hogy a gondolati formát erővel tölthesd fel és fizikai szubsztanciává változtathasd. Vágyni olyan dolgokra, amelyek elősegítik magunkra ébredésünket, jó dolog: Erős vágyat érezni arra, hogy felszabaduljunk, hogy szeretetet kapjunk és adjunk, hogy megleljük a nekünk való munkát, hogy szépség vegyen körül, hogy teljesebben, egészségesen, az élethez szükséges szexualitással éljünk, egytől-egyik kívánatos. A szándék és az érzés itt kulcsszerepet játszik. Ha vágyaid túlnyomóan anyagi természetűek, lépj akcióba, keresd meg a kötődés okát és szabadítsd fel önmagadat. Nem vesztegesd idődet közönséges, értéktelen célok elérésére. ezek helyett összpontosíts üdvös törekvésekre, amelyek méltóak arra, hogy ezeket kövesd.
Tedd magad tiszta és nyitott edénnyé, s aztán kérd meg Zofiel arkangyalt, töltsön meg téged annak világos látomásával, amire vágysz. Érzelmeidet arra fordítsd, hogy a látomást formába öntsd. Ha Istentől jön, teljesnek fogod érezni. Izgalomba jössz, kérdés vagy kétség nem marad a lelkedben. Fogadd hálával a látomást és cselekedj! Az angyalok majd segítenek!

Forrás: Meditációs angyalkártyák. Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.