Égi üzenet: tarts ki! – Kuthumi

“Az élet egy háromkörös cirkusz, a jó élet titka, hogy ne zavartasd Magad a körülötted zajló történésektől. Erősen összpontosíts a célodra, és akaraterődet latba vetve, keresd az Élet magasztos célját, vond el a figyelmedet az aggályaidról, s törekedj arra, hogy akár cseppenként, de belső nyugalommal töltekezz fel. Ne hagyd meghiúsulni a terveidet, ne engedd, hogy megzavarjanak.

 

 

Konokul tarts ki amellett, amit helyesnek érzel, mert ezáltal minenféle értelemben megyőzheted a gonoszt. Engedd meg, hogy megmutassam, mi módon térhetsz rá arra az útra, amely a béke dimenzióiba vezet, s ahol mindenki számára elérhető a nyugalom. A földi sík zajongásán túl együtt érhetjük el a nirvánát, könnyedén, kéz a kézben. A legszentebbtávlat abban a tanításban rejlik, amely szerint a béke felé a békés önmegvalósításon keresztül  vezet az út.”

Kuthumi egy szikh szellemi vezető álneve, akinek eredeti neve Sardar Thakar Singh volt, és az 1800-as években élt. Segít, amikor bizonytalannak érzed Magad abban, hogy a jó úton haladsz-e. Ilyenkor hívd Őt segítségül, és hagyd, hogy utat mutasson Neked.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és Felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.