Égi üzenet: spirituális megértés – Ashtar

“Íme, itt vagyok. Mielőtt meglátnál, már érezheted a jelenlétemet a szeretet melegéből. Más dimenzióból jövök, mint amelyekkel a racionális emberi elme – amely három dimenzióban gondolkodik – számol, nehezen érhetsz el, holott a lelked képes hozzám bárhová ellátogatni átmeneti időre, hogy magasabb szintű oktatásban részesüljön.

 

 

Nem akarom korlátozni a küldetésed, nem avatkozom be, csak ha kéred, tehát akkor jövök, amikor igényled a segítségemet.”

Ashtar egy ember külsejű közbenjáró. Segít békét teremteni a világmindenségben. Ashtar a Nagy Fehér Testvériség tagja, Jézus, Mihály arkangyal és Saint-Germain közelében tevékenykedik. Egy kidobóemberhez hasonlóan, feladata a bolygóra érkező, rossz szándékú látogatók eltávolítása a fő feladata. Tovább az ő dolga elhárítani a nukleáris háborúk kirobbanását a Földön, mert egy ilyen háború  más bolygókra, sőt galaxisokra is veszélyes lehet. Az emberiség javát akarja, szeretné elérni, hogy képességeink és lehetőségeink legjavát kihasználva, mind eljussunk a felemelkedésig, és teljes mértékben az isteni szeretetre összpontosítsuk a figyelmünket. Ashtar segít elszakadni a háromdimenziós világképtől, amelyben mi, emberek időben és térben korlátozottnak érezzük magunkat.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.