Égi üzenet: sikeressé válni – Lu-hszing

“Az anyagi sikerek titka a hajlandóság a harcosok erényeinek elsajátítására. A harcos szellemi hozzáállása kegyesség és egyéniség nélkül ugyanis nem megy. Azonban ne érts félre, a harcos alapállása nem azt jelenti, hogy agresszív légkört kell teremteni. magad körül! Többre mész tárgyalási hajlamaid és kompromisszumkészéséged fejlesztésével; legjobb, ha egyeszségre jutsz önmagaddal és a többi érdekelttel. A harcosok szemléletmódjába beletartozik a pozitív végkifejletre való készülődés és az elszántság, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek, ami a pozitív eredmény eléréséhez kell.

 

Ez azt jelenti, hogy neked sem szabad soha feladnod! Nincs reménytelen helyzet, csak rugalmatlan ember. Fejleszd tehát a rugalmasságod és gondoskodj arról, hogy benned és körülötted szabadon keringhessen a csí, vagyis az éltető energia. Igyekezz együttműködni ezzel az energiával, ahelyett, hogy szembeszállnál vele. Légy erős, éberen őrködj a siker felett, és maradj fogékony a háttérben csendesen működő energiák neszezésére. Ha követed a tanácsaimat, nem foghatsz mellé.”

 

Lu-hszing a siker kínai istene. Szólíthatod őt, ha anyagi gondoktól szenvedsz, ha munkahelyi problémák vesznek körül, de bármilyen kérdésben szívesen ad tanácsot. Ha érdekel a feng shui, vagy tanulnád, számíthatsz rá. Energiája erőteljes, de mégis szeretetteljes és támogató.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és Felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük