Égi üzenet: rendbehozatal – Melkisédek

“A szabályozó terv részeseként az a dolgom, hogy összhangba hozzam és kiegyensúlyozzam az összes energiát. Ezek az energiák folyamatosan áramlanak, s belőlük szövődik a világmindenség alapformáinak szerkezete. Minden elemi részecske és anyag belőlük áll. Körülöttük forog az összes atomi részecske, tehát ezeknek az anyagoknak az újrarendezése bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen. Ilyenkor a belső színeket kell szólítanod, hogy rendeződjenek másféle rendszerbe, mint a már meglévő színek, vagyis változtassanak megjelenésük eddigi rendjén. 

 

 

A vörös szín csökkentésével például csökkentheted a fájdalomküszöböt. S ahogy csökken a fájdalomtűrő képességed, okszerűen enyhítened kell a helyzeten, finomabban, gyengédebben kell élned, gondolkodnod. A helyzetek újrateremtésére, újjáalkotására használt színrendezési recept nagyon bonyolult és összetett. Legjobb, ha rám bízod ezt a munkát. Földi munkánk során a >>be nem avatkozás törvénye<< szerint oldjuk meg a dolgot. Mindamellett mindig elérhetők maradunk a ránk figyelők és a segítséget tőlünk várók számára.”

Melkisédek neve azt jelenti: “az igazságosság királya”. Sálém kánaánita pap-királya volt, s Ábrahám tanítóinak egyike. A régi titkos feljegyzésekből kiderül, hogy kiválóan ért a szellemek tömeges eltávolításához, és Mihály arkangyallal együtt végzi ezt a tevékenységet. Segít továbbá a színterápiában, a tértisztításban, feng shuiban, csakratisztításban, kristályokkal történő gyógyításban, a kellemetlen helyzetek rendezésében, védelmet ad a pszichikus támadások ellen és remekül ért a manifesztációs képességek felébresztéséhez is.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.