Égi üzenet: remény – Fanuel

Fanuel a remény angyala. Hatalmában tartja az ördögöt. A remény bizalom és jóravágyás, azzal a feltevéssel társulva, hogy amire vágysz, elérhető. Istenhez vezető út, nyitottá tesz az isteni útmutatásra és ihletre. A remény hatalmát az képes működésbe hozni, akiben mély bizalomérzés él és az a hit, hogy a jó fog felülkerekedni. Ha a remény szinergetikusan összekapcsolódik a hittel, hatalmas hajtóereje lesz a változásnak.
Remény nélkül a kétségbeesés, kétség, depresszió zsákmányául eshetsz, és eluralkodhat rajtad az a hiedelem, hogy sosem jön el gyógyulásod vagy a várt segítség. Ha lelkedben felülkerekedik a reménytelenség, a rémület a szó szoros értelmében beléd fagyasztja érzelmeidet, és annyira elgyengülsz, hogy nem bírsz segíteni magadon. Úgy érzed, mintha az ördög hatalmába kerültél volna. Meglepő módon ilyenkor a düh menthet meg! Találj utat-módot arra, hogy rémületedet fellebbentve felfedezed titkos dühödet reménytelenséged miatt. Ha éppen válságban vagy, adj elég időt és teret magadnak ahhoz, hogy mérgedet olyan gáttalanul kiéld, mint egy toporzékoló kisgyerek. Kérd Fanuelt, őrangyalodat, Örök Énedet és Istent, ők segítsenek áttörni a mérhetetlen félelem gátján.

 

 

Ha nincs benned elég düh a kirobbanáshoz, vizsgáld felül érzéseidet. A félelem ravaszul és sokféleképpen álcázza magát, olykor úgy is, hogy semmit sem érzel. Kezdd azzal, hogy megvizsgálod, mennyire tartja ellenőrzése alatt életedet a félelem! Nem mered kimondani, amit valójában érzel? Elhallgatsz dolgokat? A biztonságodat félted? Nehezedre esik elismerni Örök Éned nagyságát és erejét? Meghunyászkodsz mások előtt? Magadat sajnálod? Vedd észre a nap folyamán a félelem legkisebb rezdülését is, ami fölött máskor elsiklanál, amint át-átcikázik a testeden. Nézz szembe vele, van jócskán mitől rettegni világunkban. A félelem dolga az, hogy megvédje tested a sérüléstől. Amint tisztába jössz régi félelmeiddel, és megszabadulsz tőlük, tudatossággal és tapintattal töltheted be a helyüket.
A rettegés a nemkívánatos érzések és tévedések erejétől szakadást eredményezhet, úgyhogy csak az a részed ölt veled együtt testet, amelyet egy élet tartama alatt módod van meggyógyítani. A többi részed más testekbe juthat a gyógyulás vagy a kifejeződés céljából, noha neked csak saját életedről van tudomásod. Amint gyógyulni kezdesz és szüntelenül Istenhez imádkozol egyesülésért, ráébredsz, hogy másokban jelen vannak elszakadt részeid. Erre a legjobb példát a gyerekek szolgáltatják: bennük testesülnek meg a te és társad olyan érzései, amelyek a gyerekek fogantatása pillanatában töltöttek el benneteket.

 

 

Ahogy magadat meggyógyítottad, gyereked mintegy csodaképpen egyszeriben meggyógyul. Hasonlóképpen te is hordozod szüleid érzéseit fogantatásod pillanatában, illetve azoknak egy töredékét. A te gyógyulásod őket is érinti, újfajta viszony alakul ki köztük, amely szeretetre épül. Testvéreid is megváltoznak, ahogy barátaid is. Elámulva tapasztalod majd, mekkora gyógyító hatással van személyes átalakulásod másokra. Nehéz gyógyulni, amíg él bennünk az a hiedelem, hogy érzelmeink kifejezésre juttatása hiábavaló vagy reménytelen, mert ilyenkor olyan élethelyzeteket teremtünk, amelyek alátámasztják ezt a téveszmét. Vess véget ennek az ördögi körnek, légy bátor és kitartó! Amint kifejezed önmagadat, amivel együtt jár a gyógyulás és a tudatosság, ez a régi heg eltűnik, és te a tudatosság magasabb síkjára jutsz, nem érzed többé elválasztva magad Örök Énedtől, ezáltal mélyen szerethetsz.
Kérj Fanueltől reményt, amely erőt önt beléd hosszú utadra a sötétségen át! Úgy érzed, mintha a Föld terhe nyomná válladat? Tompának, levertnek érzed magad? Ez azért van, mert lényeged megszűnt rezegni vagy nem fogadja be a fényt. Istenhez könyörögj, kérd meg, küldjön gyógyító fényt azokba a részeidbe, amelyek már-már elhaltak és összezsugorodtak a félelemtől. Ha naponta meg kell vívnod a magad csatáját azért, hogy életben maradj, akár betegség, akár szegénység vagy fenyegetettség miatt, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy életben maradj. Amint képes vagy elfogadni önmagad visszataszító részeit és megtölteni gyógyulással és szeretettel, jobb munkát találsz majd. Akik fenyegettek, eltűnnek, s a világ nem lesz többé olyan veszedelmes hely a szemedben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.