Égi üzenet: megoldások – Hanuman

“Hidd el kedves gyermek, nincs lehetetlen! Csak a te hitrendszereid, belső korlátaid, amelyek bezárnak egy szűk térbe. Ám innen ki tudsz törni! Miért húztad a falakat magad köré? Egy korábbi csalódás vagy veszteség miatt? A tanácsom: menj bele ebbe az érésbe. Ne nyomd el. Minden idegszáladdal, sejteddel éld újra ezeket az emlékeket, játszd le újra a homlokod mögött! A lényeg az egész folyamatban az érzés. Egy konkrét érzés, amely ezekhez az emlékekhez kapcsolódik. Pontosan érezni fogod, mely érzés ez, és máris elkaptad a problémáid gyökerét!

 

 

 

Bármi is legyen a problémád – egészségi, munkahelyi, párkapcsolati, családi gondok – ezzel a technikával hatásosan megtalálhatod a gond gyökerét, és egyúttal hatásosan tudod kezelni őket. Alkalmazz légzéstechnikákat. Szívd be a levegőt, jó mélyen, hasi légzéssel. Tartsd bent néhány másodpercig, majd fújd ki. Ismételd el ezt 10-12-szer. Hogy érzed Magad? 

 

Tragikusnak látsz egy helyzetet? Miért? Tudod mit? Önsajnálat helyett kezdj el a megoldásokon dolgozni. Most, azonnal! Nem később, nem holnap, most! Aki keres, az talál. Lehet, hogy egy újság-vagy internetes cikk kerül a kezed ügyébe, egy segítő emberrel hoz össze a sors, a lényeg, hogy keresésed nem lesz eredménytelen. A lehetetlen nem létezik. Csak a Te fejedben! A lélek azonban határtalan és időtlen, nincs időhöz, térhez kötve. Tégy rendet a lelkedben meditációval, jógával és légzéstechnikákkal. Hallgass lélekemelő zenéket. És keress, mert az Univerzum keresi a keresőket, és a segítséget is megadja számukra.”

 

Hanuman az Úr Ráma kedves híve, aki félig majom, félig emberi testtel rendelkezik, valamint rendkívüli misztikus erővel és szellemi képességgel. Ráma iránti végtelen odaadásáról a Rámájanában és a Ramcharitmanas-ban olvashatunk. Róla szól a Hanuman chalisa, a 16. századi költő, Tulsidas áhítatos verse is, melyet naponta számtalan hindu templomban elénekelnek.

 

Saját írás.

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.