Égi üzenet: Írj! – Thoth

“Írj! Az utóbbi időben sok jelet kaptál, és határozott megérzésed volt, hogy írnod kellene, legyen hát ez a lap az, amelyik a tettek mezejére vezet. Vegyél elő papírt vagy a laptopodat, és kezdj írni. Ne törődj a központozással, a nyelvtannal vagy a helyesírással, később még dolgozhatsz azon is. Egyszerűen csak írd le a testeden és elméden átáramló gondolataidat és érzéseidet.”

 

 

Írj naplót, blogot! Mindent írj ki Magadból, ami foglalkoztat, bánt. Ez is olyan, mint egy terápia, és nincsenek melléhatásai, mint a kedélyjavító gyógyszereknek, szorongásoldóknak. Az egyetlen mellékhatás: megkönnyebbülsz és megtisztul a lelked. Bármi, ami eszedbe jut, írd le! Ha magadban tartod feszültségeidet, az csak megbetegít. Az írás hasonlóképp magas szintű dolog, mint az imák, a meditálás. Ha kiírod Magadból, ami nyomaszt, meditálni is nyugodtabban, nagyobb hatásfokkal tudsz.

Thoth (a név eredeti egyiptomi változata Dzsehuti, ḏḥwty) az ókori egyiptomi vallásban az írás, a bölcsesség, a tudományok és a mágia istene, az írnokok pártfogója.

Forrás: Felemelkedett Mesterek kártya+saját gondolatok.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük