Égi üzenet: hála – Ooniem

Szólítsd Ooniemet, hogy a hála dicső érzésével emeljen fel. A hála kiterjeszti a tudatot azáltal, hogy megnyitja a jó befogadására. Minden gondolatodat és érzésedet tisztán tükrözi tested, valamint azok az események, amelyeket életed során magadra vonsz. Ha mély hálát érzel tested és annak minden része iránt, egészség jut osztályrészül. Miért ne választanád a hálát eszközül arra, hogy Örök Éned tökéletességére összpontosíts? Találj időt minden áldott nap arra, hogy köszönetet mondj Istennek, minden jó dolog és tökéletesség forrásának. Reggel köszönd meg Neki, hogy élsz, és szenteld egész napodat arra, hogy minden cselekedeteddel az isteni akaratot fejezd ki. Este, elalvás előtt tarts szemlét az elmúlt nap felett. Köszönd meg a Szellemnek mindazt, ami áldásként ért, boldog pillanataidat, sikereidet, a másoktól kapott szeretetet és a szépségeket, amelyekben gyönyörködhettél. Idézd fel azokat a helyzeteket, amelyek kelletlenné, dühössé tettek, félelmet vagy aggodalmat keltettek benned. Adj hálát azért, hogy ezeket is sikerült felidézned, és fejtsd meg üzenetüket! Kérd Ooniemet, ő nyissa rá szemedet arra, amire kell, ő vezessen rá teremtő, pozitív megoldásokra, aztán lazíts, és bízzál abban, hogy hívásod meghallgatásra talál!


Mit érzel valójában: neheztelést vagy hálát? Ha lenyomod igazi érzéseidet, és arra kényszeríted magad, hogy úgy viselkedj, mintha mást éreznél, elveszted kapcsolatodat az igazsággal, hazugságok vagy illúziók zsákmánya leszel. A legtöbben közülünk ezt sokkal gyakrabban teszik, mint hinni szeretnők, amennyiben egy elfogadhatatlannak ítélt érzésüket egy másikkal helyettesítik be. Szoktál mosolyogni és úgy tenni, mintha boldog lennél, miközben valójában nyomorultul érzed magad? Ne kerüld el kellemetlen érzéseidet, inkább merülj el bennük, s közben könyörögj Istenhez szeretetért és igazságért. Ha szembenézel rossz érzéseiddel, az hozzásegít, hogy megnyíljon szíved a mély hála mindent elborító, mámorító áradata előtt.


Keress a nap folyamán apróságokat, amelyekért örömteli hálát érezhetsz: jó étel, parkolóhely, zöld lámpa, kedvesség, bármi! Köszönd meg a természet ajándékait: a szép virágokat, a napsütést! Hallgass lélekemelő zenét, amilyen például Händel Hallelujá-ja! Rendszeresen babusgasd egy kicsit magad, ápold a testedet! Viselj kényelmes ruhákat, amelyekben vonzó és boldog vagy! Hintsd be magad kedvenc parfümöddel vagy kölnivizeddel, és közben gondolj az angyalokra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.