Égi üzenet: gyógyítás – Dhanvantari

“Drága Gyermek, ki nem látod a reményt a gyógyulásodra, én itt vagyok Veled! Csak szólíts, és én szeretettel segítelek egészséged javulásában. Fogom a kezed és a lehető legjobb megoldás felé vezetlek. Ami a legfontosabb: higgy a saját gyógyulásodban! Ezt senki más nem tudja megtenni helyetted. És mivel a betegségek gyökere mindig a lélekben gyökeredzik, első körben ott kell vizsgálódnod. Ha engem hívsz segítségül, én készséggel segítek ezt Neked megtalálni. Csak merj őszinte lenni Magaddal! Bármilyen emlék, történés az, ami eszedbe jut gyengélkedéseddel kapcsolatosan, ne nyomd el. Menj bele, éld át újra! Aztán engedd el, akár ha úgy érzed, egy kiadós sírással. Add át nekem félelmedet az egészségi állapotoddal kapcsolatban és én segítelek, hogy újra egészséges, boldog, teljes életet élhess. 

 

 

Amire még szükséged lesz, táplálkozási szokásaid felülvizsgálata, megváltoztatása. Ha magasabb rezgésszintű élelmeket veszel Magadhoz, hamarabb regenerálódsz, hiszen ezek az étkek – zöldségek, gyümölcsök, teljes értékű gabonák, tiszta víz, gyógyteák – aktiválják testedben az öngyógyító mechanizmust. Ez mindenkiben ott van! A szervezet 60-70%-a pedig micsoda! Hát víz! Igyál elegendő mennyiségű tiszta vizet, még hatásosabb, ha elfogyasztása előtt minden táplálékod, italod beprogramozod a gyógyításra. Tedd össze három ujjad valamelyik kezeden, vizualizáld Magad egészségesen. Ezt az érzést engedd bele az ételbe, italba. 

 

Szánj időt a testmozgásra, amennyit lehet, és amennyi jólesik. A jóga csakra-és sejtszinten hozza rendbe a fizikai tested úgy, hogy eközben elméd is lecsillapodik. 

 

Én ott leszek Veled és nem hagylak Magadra.”

 

Dhanvantari az Ájurvéda, az ősi indiai orvoslás istene, a szó pedig “az élet tudományát” jelenti. Az Ájurvéda története több, mint ötezer évre tekint vissza Indiában, ahol kimondottan Ájurvédikus kórházak is léteznek, és rengeteg európai, amerikai beteg gyógyult meg e tudomány segítségével. A nyugati, materiális szemléletmódon alapuló, akadémikus orvoslással ellentétben az Ájurvéda kiemelt figyelmet szentel a léleknek, hiszen a betegség gyökere mindig ott található.

 

Íme, egy mantra Dhanvantarihoz, amellyel bármikor hívhatod Őt. Érdemes a mantrát naponta, a hindu hagyományoknak megfelelően 108-szor kántálni.

 

OM SHRI DHANVANTRE NAMAH’

 

Saját írás.

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.