Égi üzenet: erőd felébresztése – Raguel

Érezzük át testünk belsejét, és figyeljünk a jelzéseire. Próbáljuk meg egyszerűen érezni a testünket. Hogyan érzi magát lábunk a talajon? Milyen mély a légzésünk, és hol érzünk a testünkben feltorlódott energiát?
Testünk most üzeneteket küld nekünk, amelyek elmondják, hogyan segíthetünk magunkon. Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak. Ha szorítást vagy fájdalmat érzünk a test bizonyos pontjain, rendeljük hozzá ezeket a testtájakat a megfelelő csakrákhoz és a hozzájuk tartozó színekhez, így megtalálhatjuk az adott problémának megfelelő gyógyító rendszereket.
Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzet jóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad. A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk.

 


Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Ha átadjuk magunkat ennek az illúziónak, elzárjuk magunkat az élet erőforrásától. Ha önként mérgezzük szervezetünket, akkor ezzel kódolt üzenetet küldünk arról, hogy igazából nem is akarunk itt lenni. Raguel arkangyal segítségét kérve valóban elhatározhatjuk, hogy többé nem juttatunk szervezetünkbe káros anyagokat, így nem állítunk magunk elé testi korlátokat. Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat. Ennek közvetlen hatását közérzetünkön és az anyag áramlásán is tapasztalhatjuk. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt.

 

A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket. Ha gyógyítással, tanácsadással vagy könyvírással kapcsolatos terveink eddig csak vágyálmok voltak, most megvalósítjuk ezeket az ötleteket és terveket. Csak el kell határozni, hogy itt legyünk, és ezzel elkezdünk otthonra lelni a testünkben.

Forrás: Arkangyal kártyák, kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.