Égi üzenet: életed felülvizsgálata – Jeremiel arkangyal

“Az életút rendszeres elemzése, felülvizsgálata sokat segít a követendő ösvény kijelölésében. Az élet szépítésektől mentes felülvizsgálata a biztosíték arra, hogy több örömöd lehessen a túlvilági életben. Nem lesz okod az önvádra sem életed nagy keresztútjain, sem odaát, és nem kényszerülsz soha mentegetőzésre, nem is fogsz szenvedni a vétkeid miatt, ha megengeded magadnak, hogy jobban tedd a dolgod.

 

 

Az élet felülvizsgálata a másvilágon természetesen messze részletezőbb és átfogóbb, mint itt, az önvizsgálat eredményének egyes elemeit azonban fizikai létezésed során is sikeresen beépítheted a személyiségedbe. Szakíts rá néha egy kis időt, kérj meg engem, hogy tájékoztassalak, amikor éjszaka álmodsz, vagy jelentkezzek a gondolataidban, amikor nappal elmélkedsz. Szívesen rámutatok, hogy az emlékeidben kisebb vagy nagyobb jelentőségű eseményként számon tartott dolgok közül melyek a valóban jelentősek.

Az emberek közötti érintkezésben gyakran az apróságnak hitt dolgoknak van a legnagyobb jelentőségük. Az élet nagy leckéi többnyire jelentéktelennek vélt ügyekből fakadnak. Miután segítségemmel ráébredhetsz, hol keresd problémáid gyökerét, megfelelő elhatározásra juthatsz, okosabban élhetsz, embertársaid legnagyobb örömére.”

Forrás: Doreen Virtue – Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.