Égi üzenet: egység – Sekinah

“Bizonyos források szerint Sekinah Isten jelenlétének a megnyilatkozása, Isten aktív fénye, az a roppant tisztító erejű fény, amelyben az angyalok megmerítkeznek ima előtt. Mint az Úr jegyese, Isten megnyilatkozása ő a halandókban. A Talmud szerint amikor Isten kiűzte Ádámot a Paradicsomból, a Sekinah ott maradt az Élet Fája alatt, mint a gyógyulás és oltalom hatalmas forrása. A Tórában Ádámmal együtt a Sekinah is száműzetik. “A Tóra igazi célja: visszavezérelni a Sekinahot Istenhez, és egyesíteni Vele.” A mi munkánk lényege: Földi Énünket és Örök Énünket egyaránt egyesíteni Istennel.

 

Az első lépés: azt felismerni, hogy te magad is az isteni egyik fontos vonásának egyszeri, megismételhetetlen megnyilatkozása vagy. Az emberek többsége megfeledkezik erről. Életre szóló feladatod az, hogy tested templomát az Örökkévaló tiszta lakhelyévé tedd. Isten közvetlen kapcsolatra törekszik veled, és vágyva vágyik visszatérésedre. Vesd félre balítéleteidet, gyarlóságaidat, és nyisd meg szívedet! Nem veszed észre, de a Szellem gyakran igen közel van hozzád; kész fogalmaid útját állják annak, hogy Isten jelenlétét megtapasztald. Amikor eléred végső célodat, az egyesülést vagy az eggyéolvadást, mindig tudatában vagy Isten jelenlétének mindenféle alakban. Isten élő, terjeszkedő, örökké fejlődő lény: Ő is úgy vágyik a te szeretetedre, ahogy te az Övére.

 

 

Örök Éned Isten egyéni alakot öltött részecskéje. Elektronikus fényszubsztancia vagy folyékony fehér tűz árama hatja át fizikai testét; ez az áram a tobozmirigyen át jut be a testbe, és az idegpályákon halad végig. Amint átárad rajtunk, szívünk gyorsabban ver, agyunk energiával töltődik fel. Amíg béke és szeretet van bennünk, és erős a kapcsolatunk Istennel, fiatalok maradunk és szépek. De amikor nemkívánatos gondolatok uralkodnak el lelkünkön, az megmutatkozik betegség és öregedés formájában. De ez nem annyit jelent, hogy el kell nyomnod érzéseidet és emlékeidet, éppen ellenkezőleg. Törekedj arra, hogy kiirtsd a benső negativitást és meglátod: istenien nyugodt szellem költözik beléd.

 

 

Légy mindig készen Örök Éned bölcsességének és erejének a befogadására! Örök Éned a Sekinah, ő kölcsönöz erőt külső énednek ahhoz, hogy kapcsolatban tudjon maradni isteni forrásával. A külső én és az Örök Én valójában egy. A legnagyobb illúzió mind között az, hogy valami elválaszt Istentől. Míg ezt hisszük, a külső körülmények áldozatául esünk.
Örök Énünk nem törődik evilági problémáink megoldásával, sőt, nehéz és fájdalmas alkalmakat teremt, hogy előmozdítsa a megtisztulás és a harmóniateremtés processzusát. Isten szabad választást engedett nekünk: egyaránt kifejezhetjük korlátoltságunkat és istenségünket. Az elfojthatatlan epekedés, szüntelen vágy Isten után Örök Énünkből ered. Ha ezt eddig még nem érezted, majd tapasztalni fogod! Ez a vágy vezérel lépésről lépésre át azon a folyamaton, melynek során megszabadulsz illúzióidtól. Ehhez előbb be kell ismerned, hogy kétségbeejtően magányosnak és elhagyottnak érzed magad.

 

 

 

Ez az érzés Isten legnagyobb adománya, Ő rejlik mögötte, várva, hogy hited áttörje korlátaidat! Ha közel jutsz a célodhoz, Isten maga jön el hozzád, a vágyad intenzitása által teremtett energia formájában. Szólítsd minél gyakrabban Sekinahot, hadd töltsön el Isten aktív fényével, Örök Éned jelenlétével, hadd oltalmazzon és gyógyítson meg, hadd vezessen haza!”

Forrás: Meditációs angyalkártya.

Képek: Ask An Angel (1), Crystal Inks (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.