Égi üzenet: csodák – Hamied

Hamied a csodák dicsőséges angyala. Olyan vakítóan fehér, hogy mást nem is láthatsz belőle, csak a fehérségen átragyogó, hihetetlen szemét. Mihelyt megérzed jelenlétét, nyisd meg szíved ajándéka, a mélységes szeretet előtt. Hamied a Krisztusi Fény lényegét hordozza. Hamied vigyáz rád, és keresi az alkalmat arra, hogy csodát tegyen az életedben. Feléleszteni istenvoltod emlékét a saját példáján: ez az ő küldetése.

 

A szeráfoknak megvan a képességük önmaguk átalakítására, és Hamiednek a többinél is inkább. Az emberek nagy része elfelejtette, milyen könnyedén váltottunk régen alakot. Sok olyan dolog, amelyre nem emlékszünk, ma csodának tűnik a szemünkben. Hamied szeretete nyilvánul meg akkor, ha veszedelmes helyzetbe kerülsz, és valami, amit senki sem várt, megment. Áthághatatlan akadállyal kerülsz szembe munkád során vagy a családodban, és hipp-hopp, felmerül egy keresztülvihető megoldás, egy neked kedvező egyezség. Betegágyadon heversz vagy egy szeretted a gyógyulás reménye nélkül, a halál torkában, és lám, reggelre jóra fordul állapotod.

Az angyali tudat meghaladja értelmünket, az angyalok cselekedeteit és áldásait csodának véljük. Légy nyitott ezeknek a csodáknak a vonzására és elfogadására. Hamied előszeretettel lép közbe válságos percekben, amikor kétségbeesetten fohászkodsz Istenhez. De előszeretettel áraszt el áldásaival és csodáival az öröm pillanataiban is, ha nem felejted el őt hívni. Kérhetsz bármit: parkolóhelytől a gyerekig. Ha sűrűn hívod őt, idővel olyan kapcsolatrendszert teremthetsz, amely az angyalok rezgéséhez hangolja a tiedet, és megkönnyíti a kapcsolat felvételét.

Hamied csak arra vár, hogy szeretetének ragyogásában fürdethessen meg. Amint egyesülsz vele, imádat dagasztja a szívedet, mert ráébredsz: ez a te szereteted! Hamied csupán a te Örök Éned jelenlétét tükrözi vissza. Ez a te átalakulásod csodája.

Képek: Ask An Angel (1), Inspired Art (2).

Forrás: meditációs angyalkártyák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük