Égi üzenet: az erő visszanyerése – Szanat Kumára

“Az erőre, a hatalomra összepontosítok – az egyén és az összesség erejére és hatalmára. Bárhol visszaadom az emberek erejét, melyet egyenletesen a nagy egész erejéből merítek és irányítok rájuk. A nagy egészen, a mindenségen keresztül mutatkozom meg, képes vagyok érintkezésbe lépni bőségével, képes vagyok belőle mindig annyi erőt, energiát meríteni, hogy jusson mindenkinek.

 

 

Rávilágítok az anyagra ezzel a személyes erővel, és vele az igazságot és a kegyességet csepegtetem az emberekbe s a világba, hogy senki ne szorítkozhasson korlátok közé, ne bitorolhassa önrendelkezésed jogát. S mivel az általam megvilágosított gondolkodásod révén tudod, hogy határtalan erő és hatalom áll a rendelkezésedre, minden békylódtól megszabadulhatsz, korlátok nélkül élhetsz. Bízz ebben a tudásban, és soha, semmiféle helyzetben ne félj kiállni a jogaidért, hanem szólíts, és erős leszel.”

 

Szanat Kumára hindu felemelkedett mester. Segít abban, hogy visszanyerjük az erőnket. Megvilágosítja elménket, hogy méltóképpen éljünk és teremtsünk az isteni hatalom és erő által.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.