Égi üzenet: a Tűz – Nathaniel

Az elkötelezettség a Fény iránt arra bírja Nathaniel angyalait, hogy feletted lebegjenek a lelki szerelem tüzével. Az ő dolguk az, hogy elégessék mindazt, ami lehúz téged vagy eltorlaszolni igyekszik testedben az energia áramlását. Szüntelenül azt figyelik, hol lobban fel a vágy spirituális tüze. Azokban a becses pillanatokban, amikor buzgalmadtól tüzet fog vágyad a szeretet és fény után, és olyan lobogó lángra lobban, hogy Nathaniel angyalai felfedezik, alkalmad nyílik arra, hogy kiszabadulj illúziód börtönéből. Ezt az epekedést, áhítatos vágyat csak érzéseid lobbanthatják lángra, és bizsergető, csiklandó, energikus érzetek kísérik. Fogadd örömmel ezt az elektromos energiát, és engedd, hogy átjárja egész testedet.
Miután az angyalok előkészítették tudatodat és aranyos kisugárzásodat arra, hogy felégessék azokat a magadra kényszerített korlátokat, amelyek a múltban meggátolták az intenzitásnak ezt a szintjét, kész vagy rá, hogy Nathaniel átbocsássa magasabb rendű és anyagi testeden egyaránt elektromos keresztségének megnövekedett áradatát.

 

Ez a magas feszültséggel járó beavatás akkor válik lehetségessé, amikor egész lényed szeretetért, igazságért és Isten ismeretéért kiált. Roppant intenzív és csodálatos érzés! Míg végbemegy a keresztelés, úgy érezheted, a feltétlen szeretet mindent elöntő elragadtatásba ejt. Hagyd, hogy a szenvedély és az extázis vad táncra ragadjon, amely annál nagyobb gyönyört okoz, minél intenzívebb. Annyi hála ömlik szívedbe, hogy a kéjtől megemelkedik mellkasod és úgy érzed, tested nem egyéb, mint a rajta átáramló energia vezetéke.

Ilyen a három kozmikus erő áldása – Kundalini hatalma, Örök Éned fénye és Isten szeretete. Isten küldte ezt az átalakító energiát, hogy felszabadítson! Tested vezeték, melyen energia, extázis és szeretet áramolhat át. Míg eltorlaszolja a félelem, balítélet vagy tévedés, az energia gerincoszlopod tövében alszik csendesen. Ha túlságosan korán ébresztik föl, félelmes vagy fájdalmas lehet. Ha ellenben időben ébreszti jóga, meditáció vagy a vágy, a tökéletesen éber energia éteri vezetéket támaszt gerincoszlopod mentén, és szétárad a csakrákba, hogy táplálja és felerősítse őket. Minden csakrának megvan a maga adománya. A gerinctő például szexuális elevenséget, szenvedélyes életszeretetet és alkotóképességet kínál. Ha szíved középpontja nyílik meg, kapcsolatra lépsz az isteni jelenléttel, és felfedezed egységedet az élet egészével. Tévedéseidet együttérzés, emberi korlátaidat intuitív, spirituális érzékelés és bölcsesség váltja fel. A torok centrumából támad képességed arra, hogy meghalld Örök Éned és Isten szavát. A benső látás akkor adatik meg neked, ha megnyílik harmadik szemed. A fejbúb csakrája metafizikus önismeretre és bölcsességre ösztönöz.

Ezek az adományok jutalmazzák azt, aki elszántan szenteli magát fő céljának, a szabadságnak. Ne csüggedj, mialatt a sötétben küzdöd át magad, de örvendezz tiszta szívből elért eredményeidet ünnepelve! A tűzhely lobbanása, a gyertya lángja, a földi tűz sűrűbb megfelelője Nathaniel égi tüzének. Míg a lángokról elmélkedsz, tapintsd ki szívverésedet, érezd a testeden átáramló energiát. Kérd Nathanielt, ő tisztítsa meg testedet-lelkedet. Majd állj készen befogadni a tüzet, ha eljön. Fogadd szívesen erejét, és égess el benne mindent, ami elválaszt attól, hogy igazán megtudd: ki vagy.

Forrás: innen, képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.