Égi üzenet: a Hang – Szerafisz Bey

“Amikor még egyszer újraegyesülünk, olyanok leszünk, mint régen, az idők kezdetén voltak sokan. Te is egy újabb beavatásért agy itt, ugye? Az önsanyargatás egy újabb létfoka vár rád, azt gondolod. Itt vagyok, hogy segítselek óvatosan és körültekintően kiválasztani a következő mozdulatod. Sokan ész nélkül rohannak, és aki nagyon siet, többé nem hallja már szíve intő dobbanását és belső énje tanácsait.

 

Muszáj létrehoznod magadban a belső csöndet! Rendszeres időközönként lassíts, hagyd abba az őrjítő rohanást, vonulj félre a világ zajongásától. Még egy rövid pihenő is felfrissít és újra összeköt azzal a Hanggal, amit teljes szívedből szeretsz, észleled a Hangot, amiben legbelül igazán megbízol. Mert ugye tudod, hogy valahányszor megszakad a kapcsolatod a Hanggal, elveszíted a biztonságérzeted, és elkezdesz félni az ismeretlentől. Olyan leszel, mint a kisgyermek, aki valahogy elszakadt az anyja szoknyája mellől, és nem leli a helyét: zavart leszel és elveszettnek érzed magad.

 

Biztosíts mindenekfeletti elsőbbséget a Hangnak, amely azé a barátodé, aki szigorúan ügyel rá, hogy ne térj le a helyes ösvényről. Ha valamiért nem hallod ezt a Hangot, tekintsd intő jelnek, hogy ideje egy pillanatra, megállni, kikapcsolódni és csöndben lenni. Hallgass és pihenj, míg vissza nem tudsz jutni tudatosságod forrásához,  a belső kísérő és iránymutató hangjához.”

 

Szerafisz Bey a Negyedik Fénysugár Lordja, a felemelkedés fehér sugarának Alfája és Omegája. Ennek a fénysugárnak a tisztasága spirituális fejlődéshez , a kozmikus tudatosságba való felemelkedéshez és fénytest aktíváláshoz alkalmazható. Ezt az eszenciát az aura tisztításához, lezárásához és védelméhez is lehet használni. Kíváló kristályok használat előtti és utáni tisztításához. Alkamas terek besűrűsödött negatív érzelmi, gondolati és szellemi energiáktól való megtisztításához is.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és Felemelkedett Mesterek.

Kép: Picswe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.