Égi üzenet: a Fény munkásai

Lényed csillagporból van, és most a Földön munkálkodik. Fénytestet építesz. A DNS-ünk fejlődik és átalakul, és ez új alapokra helyezi az egész életet, megadva az egészséget, a boldogságot és bőséget. Ez a folyamat éppen olyan természetes, mint bármely más növekedési ciklus, amelyen átmegyünk.  Fénymunkásokként a mi küldetésünk, hogy ezzel a Fénnyel dolgozzunk, így segítünk az emberiségnek elérni a tudatosság magasabb szintjeit, és megnyitjuk szívünket a szeretetnek. 

Kezdd el használni képességeidet, hogy segíts felébredni az Emberiségnek! A problémás helyzetekbe pedig küldj sok-sok szeretetet. Ez az egyetlen hatásos orvosság a Földön. 

 

Az a fény, amit küldesz másoknak és a Földnek, sokszorosan jön vissza Hozzád. Boldogabb életre vágysz? Küldj szeretetet másoknak! Küldj áldást! Szívből. Minél többször gyakorolod ezt, annál erősebben kapcsolódsz a Fényhez, a magasabb szintekhez, ahol a mindent átható szeretetet és egy-séget megtapasztalhatod. Ez a mi természetes, igazi és végtelen állapotunk. Ahol összekapcsolódsz mindennel és mindenkivel. Egyek vagyunk, és ezt tudjuk is.

 

Áldás!

 

Forrás: Sacred Dreams.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.