Égi naptár: varázslatos Szenteste – 2018.12.24.

24-én, azaz Szenteste a Bak-Nap a Tejúton töltekezik a magas szintű energiákkal és az Isteni Szeretettel. Felette a Kígyótartó és a Pajzs csillagai biztosítják a gyógyulást és az Isteni védelmet.  Nap alatt ott ragyog a Déli Korona, amely a Belső Királyság csillagképe – most tudjuk igazán uralni sorsunkat! A délelőtti órákban a Rák-Hold és a Halak-Mars alkot teremtő fényszöget, amely a Szeretet áramoltatását biztosítja, szabad utat engedve az érzéseknek.

 

A Hold az égbolton a halhatatlan iker, Pollux mellett ragyog, azaz lelkünkben megszületnek a halhatatlan minőségek, amelyek birtokában hegyeket tudunk megmozgatni, a Mars pedig egyszerre érinti a Pegazust, a Visszaúszó Halat és a Cetet. Utóbbi a belső, megtisztító folyamatokat jelzi, amelyek lelki szinten hatalmas dinamikával mehetnek végbe, a Visszaúszó Hal visszahozza számunkra elveszettnek hitt képességeinket, a Pegazus pedig ezek használatára és egy hatalmas ugrásra bátorít bennünket.

Délelőtt a Hold és a Kos-Uránusz kvadrátja arra utal, hogy hiszti helyett a magasabb szellemiség erejét használjuk, ha előrelépnénk. Figyeld meg az Uránusz gyermekeit, a Vízöntő típusú embereket! Képesek egy másik szintről szemlélni a dolgokat, alkalmazd Te is ezen módszert!

 

A Nyilas-Merkúr kvadrátja a Halak-Neptunusszal a Szív igazságának kinyilatkoztatására és a szeretet magasabb szintre emelésére bátorít. A Neptunusz egyébként is a magasabb szintű, Krisztusi Szeretet planétája, amely így, Szenteste igencsak aktuális…

Áldott Szentestét kívánok minden kedves Olvasómnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.