Égi naptár: tudatos teremtés, Nap-Neptunusz trigon – 2018.11.06.

Kedden, a reggeli órákban pontosodik be a Skorpió-Nap és a Halak-Neptunusz trigon fényszöge és egy hétig e kapcsolatban lesz egymással a két égitest. A Nap a Szív, a Neptunusz a magasabb rendű szeretet. A csodák úton vannak Feléd, és ezzel az aspektussal  most minden problémát okozó dolognak pontot tehetsz a végére. Egyszerűen tudni fogod, mit tegyél, mert a tudat és a magasabb szintű szeretet összedolgoznak. Vagyis a problémákat a lehető legkevesebb energiaveszteséggel és főleg szeretettel tudod megoldani, valamint intuitív erőid a szokásosnál jobban működnek most. 

Mindig fontosnak tartottam a vizualizációs gyakorlatokat, az imaginálást, de most különösen nagy hatásfokkal lehet teremteni, hiszen a trigon a tűz elemhez hasonlatos, teremtő erővel bíró fényszög. A Skorpióban járó Nap a kitartás, a Halakban lévő Neptunusz pedig az érzéken túli érzékelés. Megtalálod a megoldást a fejtörést, szívfájdalmat okozó helyzetekre és orvosolni tudod őket a szeretet erejével. 

 

A Nap csillagképileg a Mérleg serpenyőit tartó rúdjánál halad, azaz a belső igazságok felszínre kerülnek, ennek fényében kell döntést hoznod – s ha meghoztad, a csillagos égen a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban ragyogó Neptunusz megérzéseiden keresztül, az égiek segítségével realizálni. Csak döntsd el végre, mit szeretnél, és Fentről a maximális támogatást megkapod. Ráadásul a Nap alatt ragyogó bölcs Kentaur csillagai is segítik döntéseidet, vágyaid kimondását és fizikai síkon történő megszületését.

A Hold délután beér a Skorpió jelbe, ami az intuitív és mágikus erőket felturbózza, tehát egy plusz löket is érkezik égi kísérőnktől – amely ekkortájt csillaképi értelemben a Szűz előrelépést szimbolizáló lábánál jár. Azaz minden feltétel adott lesz dédelgetett álmaid megvalósításához, csak hagyd Magad mögött a félelmeket.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük