Égi naptár – 2019.01.22.

Jó ideje érezhető a Nyilas-Jupiter és a Halak-Neptunusz kvadrátja, amely arra figyelmeztet bennünket, hogy ne hagyjuk magunkat mások által befolyásolni, lebeszélni magunkat terveinkről. Sőt, jobb is, ha egy ideig még magunkban tartjuk legnagyobb álmaikat, ugyanis február 14-ig, amikor e fényszög kioldódik, nagy az esély arra, hogy megpróbálnak minket elbizonytalanítani. Természetesen magunkban gondoljuk végig, valóban akarjuk-e azt a bizonyos célt, és kell-e változtatni valamit a terveken, de előnyös, ha nem osztjuk meg olyan személyekkel, akiket lehet ugyan, hogy a jó szándék vezérel, de (ellen)érveik mégsem hiányoznak.

Ráadásul a Vénusz beéri a Nyilasban a Jupitert, így különösen párkapcsolati témákkal legyünk óvatosak, de pénzügyi terveinkkel is ajánlott az elővigyázatosság.

Azonban a Mars a Kos jegyéből 22-én, kedden trigonnal kapcsolódik a Vénusz-Jupiter duóhoz, így tudni fogjuk, mit mikor érdemes meglépni. Hallgassunk ösztöneinkre, megérzéseinkre, különösen a délelőtti órákban jelentkező intuíciókra – a Hold ugyanis mind a Vénuszt/Jupiter​t, mind a Marsot megküldi teremtő fényszögével, a trigonnal. A Hold továbbra is az Oroszlán jelben jár, az Oroszlán pedig a Szív, hallgassunk tehát a szívünkre.

A Mars és a Bak-Szaturnusz tanító fényszöge pedig ellát minket tanácsokkal, ennek eredményeképpen fel tudjuk mérni, mi az, ami életképes és mi az, ami nem. És ott van még a Szaturnusz és a Neptunusz szextilje, ami az életképes dolgok létrehozásának adja meg a terepet. Vizualizáld minél többször célodat, a segítség pedig a legváratlanabb helyekről jöhet meg.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.