Égi naptár: gyógyító erők ideje – 2018.03.04.

Vasárnap délután, 14:31-kor válik egzakttá a Nap és a Neptunusz együttállása a Halak jelben, a Vízöntő csillagképben. A lerombolhatatlan ÉN összeolvad a magasabb rendű szeretettel, az Isteni Mágiával. A tüzes Nap a vizes jellegű Neptunusszal, vizes jelben (Halak) találkozva a belső világokat teszi láthatóvá. Kiváló néhány nap áll előttünk elmélyülésre, meditációra, a jóga elkezdésére, valamint minden gyógyítást megcélzó szertartásra. Hangsúlyossá válik az eddigi tapasztalatok összegzése is. Mivel a Vízöntő angyali csillagkép, a Fentiekhez intézett, szívből jövő (Nap->szív!) kérések és imák most jóval hangsúlyosabbá válnak, mint eddig. 

 

Felerősödhetnek azon érzékeink, amelyek nem a fizikai testünkhöz tartoznak. Látomások, intenzív álmok bukkannak fel, amelyek rávilágítanak (Nap) lelkünk legmélyebb zugaira, lelkünk működésére (Neptunusz), mintegy megoldásokat sugallva. A feltétel nélküli szeretetet most mind önmagunk, mind mások irányában gyakorolhatjuk. Nem szerethetsz őszintén másokat addig, amíg Magadat sem szereted… a feltétel nélküli szeretetről oly sokszor írnak és beszélnek, de a gyakorlatban is tudnunk kell ezt alkalmazni.

 

Írj egy listát az előnyős és kevésbé előnyös tulajdonságaidról. Figyeld meg, hogy jóval több lesz azon az oldalon, ahová a kevésbé előnyös dolgaid kerültek. Ám ezeknek az ellentétének gyakorlására itt a legkiválóbb alkalom! És a külső, ami mostanában a csapból is folyik…? Igen, megmondják mit vegyél fel, mit egyél, mit igyál, hogyan fesd Magad, satöbbi. Mindenkinek vannak testi hibái. Igen ám, de ahelyett, hogy ezeken rágódsz, helyezd a hangsúlyt azon adottságaidra, amelyet előnyösnek érzel! És ne a reklámokkal törődj, mert a reklám általi megfertőződés nem más, mint a világ legjobban fizetett pszichológusainak sikeres kísérlete.

A Nap-Neptunusz a Halak jegyben-Vízöntő csillagképben az öngyógyítást is sikeressé teszi, amely igen erősen kötődik a feltétel nélküli szeretethez. Hogy miért? Leírok egy történetet, amelyet az Agykontroll-oktató Dr. Domján László egyik előadásában hallottam. Egy amerikai ápolónő, Eva MacDonald megbetegedett egy igen súlyos idegrendszeri betegségben, az úgynevezett amiotrófiás laterálszklerózisban (ALS). Ez a betegség az akademikus orvoslás szerint gyógyíthatatlan. Először lebénul a beteg lába, aztán a hasizmai, végül a légzőizmai, s meghal a beteg. Eva szakemberként pontosan tudta, hogy ez a betegség gyakorlatilag halálos ítélet. Amikor már a hasizmai is lebénultak, úgy gondolta, ideje felkészülni a halálra. Megkérte a kollégáit, hogy a kerekesszékében gurítsák egy tükör elé, vegyék le a hálóingét, majd hagyják egyedül egy kis időre. 

 

Eva ott ült a tükör előtt, és nézte ezt a beteg, félig már béna testet. Arra gondolt, hogy szeretné megtapasztalni a feltétel nélküli szeretetet, amiről rengeteget hallott-olvasott. Megpróbált valami szépet, szerethetőt keresni beteg testén. Innentől kezdve ugyanezt kereste mindenkiben: a szerethetőt, a szépséget. Emellett meditálni is megtanult, s mindezek hatására önmaga számára is váratlanul gyógyulni kezdett. Ezt az asszonyt ma is orvoskongresszusokon mutatják be Amerikában, mint egy olyan embert, aki meggyógyult egy úgynevezett gyógyíthatatlan betegségből. Ezek után úgy gondolom, nem üres sablonszöveg azt mondani, hogy a szeretet csodákra képes. 

Áldás!

Képek: Pinterest.

One thought on “Égi naptár: gyógyító erők ideje – 2018.03.04.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.