Égi naptár – 2019.06.10.-16.

Több aspektus is e héten válik egzakttá. Hétfőn pontosodik be az Ikrek-Nap és a Nyilas-Jupiter szembenállása. Fontossá válik az ismeretek bővítése, azok magasabb szintre emelése, és a tapasztalatok bölcsességgé érnek. Ezek birtokában haladhatunk tovább az úton, ám ügyeljünk arra, hogy nézeteinket ne akarjuk másokra erőltetni. Kerüljük a vallási, ideológiai, politikai jellegű vitákat. A Nap most jár a Bika Tejúton nyugvó szarvai között, ahonnan már látni az Istenek Útját, tehát ez a hét egy fajta felkészülés is egyben az “ugrásra”. 16-án, vasárnap pedig életadó csillagunk eléri Nimród kinyújtott karját, amely a megragadható lehetőségeket szimbolizálja.

A Jupiter a Tejút alsó kapujánál halad, a Kígyótartóban, amely a misztikus tudást, a gyógyítást jelképezi. Hatalmas erő áll rendelkezésünkre most a gyógyításhoz-gyógyuláshoz, ezt használhatjuk meditációban, de akár szertartásokkal is.

 

 

Pénteken, 14-én csúcsosodik a Jupiter és a Halak-Neptunusz kvadrátja. Mivel két változó jelet érint, változásokt hoz létre, illetve mutatja ennek szükségességét. E fényszöget gyakran hozzák kapcsolatba a hangulatváltozásokkal, az elbizonytalanodással. Igen, az óvatosság szükséges, mielőtt bármilyen ajánlatra igent mondunk, többször gondoljuk át a dolgot. Hangulataink változásait pedig ne másokon vezessük le, hanem meditálással, imával, forduljunk egy kicsit lelkünk felé. Bánjunk csínján az alkohollal, sőt, a legjobb, ha legalább 3-4 napig egyáltalán nem fogyasztunk szeszes italt. Fokozódik a máj érzékenysége a toxinokra, étkezésünkben is változtassunk, iktassuk ki a félkész élelmiszereket, együnk minél kevesebb cukrot és ha lehet, pár napig tartózkodj a hústól. Ami viszont nagyon javasolt, az hitünk megerősítésére tett kísérletek, a jóga és a relaxációs gyakorlatok, a művészetekkel való foglalkozás. Mivel a Jupiter retrográd, szembesít minket a múltbéli mulasztásokkal, ám ez jó, mert most pontot tehetünk a függő dolgaink végére.

 

 

Vasárnap, azaz 16-án a Rák-Mars és a Bak-Szaturnusz is poláris fényszögbe kerülnek, de itt már érintett a Plútó is. Valamely családot érintő dolog most felszínre kerülhet, sőt, már a fényszög egzakttá válását megelőző napokban is tapasztalhatjuk ezt. Minden esetben maradjunk higgadtak, ne engedjük, hogy a zsigeri dac irányítson bennünket. Azt is mutatja e fényszög, hogy a gyermekkori sérülések elengedésének végérvényesen, visszavonhatatlanul eljött az ideje. Bocsáss meg mindenkinek, aki fájdalmat okozott, de Magadnak is! Őrizd meg méltóságod, ne hagyd, hogy indulataid vezessenek. A Mars csillagképileg a halhatatlan iker, Pollux szívénél jár. Ez is mutatja a szívből történő megbocsátást, amelyre most mindennél nagyobb szükség van, illetve a halhatatlan minőségek felfedezését és lángjuknak ragyogtatását.

 

via GIPHY

 

Mindeközben a Szaturnusz a Neptunusszal szextilt alkot, amely segít abban, hogy olyan döntést hozzunk, amely mindenki számára előnyös. A Mars pedig a Neptunusszal alkotott trigon által a gyógyító energiákat és az önfegyelmet erősíti fel.

Áldás!

Képek: Pinterest (1,2) és Giphy (3).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.