Égi naptár – 2019.05.12.

A napokban a Bika-Nap trigont alkot a Bakban szorosan egymás mellett haladó Szaturnusszal és Plútóval. A lerombolhatatlan Én komoly átalakulásokon megy keresztül, amely már talán jó ideje aktuálissá vált. Itt az idő, hogy feladjuk megcsontosodott ideáinkat, hogy a transzformáció végbe mehessen. 

 

 

Ezen aspektus hosszú időre megadja az átalakításhoz szükséges erőt és lehetőségeket. Plusz segítség, hogy jó néhány napig -egészen pontosan május 18-ig- a Nap szextilben áll a Halak-Neptunusszal. A most kezdett munkákon áldás van, hiszen a Neptunusz csillagképileg a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban fürdőzik – a Vízöntő pedig a Gyógyító, a Sámán, Máté, az Evangélista. Ugyanilyen erőt ad a Neptun-Szaturnusz-Plútó szextil is. 

 

A Nap az égbolti helyzetét tekintve a Plejádok (Fiastúk) csillaghalmaz alatt jár, amely kapcsolódik a bőséghez, a szerelemhez és a gyermekáldáshoz is – ha gyermeket szeretnél, most érdemes aktívan tenni érte. 😉 Pénzügyi tekintetben is megteremtheted stabilitásodat, a lehetőségek adottak lesznek. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.