Égi naptár – 2019.04.02.

Kedden a Halakban járó Hold találkozik a Vénusszal, amely kedvez a párkapcsolati viták rendezésének, de az édesanyával való konfliktusok feloldásának is. Sőt, művészeti jellegű tevékenységeknek is, mint pl. a zene, éneklés. 

 

A Merkúr, amely nemrég váltott direkt mozgásba, együtt áll a Neptunusszal a Halak 17. fokán. Szellemi termékenységünket érdemes az eddig szőnyeg alá söpört problémák megoldásába fektetni, félbemaradt dolgokat elintézni, nemszeretem-feladatoknak a végére járni, minél hamarabb. Este, lefekvés előtt a meditáció erősen ajánlott, álmainkat pedig érdemes fejben tartani vagy álomnaplóba írni – sok olyan dologra világíthathnak rá szimbolikusan vagy eseményekkel, érzésekkel, amelyek orvoslásra várnak. 

 

Tegyük viszont félre fecsegő kedvünket, a meggondolatlan szavak most visszaüthetnek. Ne csinálj Magadnak kellemetlenséget, nézeteltérést, különösen kollégákkal, munkatársakkal, főnökökkel. Kerüljük azt, hogy feleslegesen felidegesítsük magunkat, próbáljunk a lehető legnyugodtabbak maradni. Ellenkező esetben a felspannolt idegrendszer testi tüneteket hozhat elő. A két égitest a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban látható ekkor. Azaz, mostani hozzáállásod, tetteid a jövődet készítik elő. Érdemes tehát a gondolatokat kicsit megzabolázni, gyakoroljunk technikákat, amelyek ezt hivatottak segíteni, pl. az Agykontrollt, de néhány jógagyakorlat is remek hatással lehet a felzaklatott idegekre. A két bolygó alatt a Szobrász ragyog, amely segít a nemkívánatos minőségek lefaragásában.

 

Az indiai rendszer szerint a Purva Bhadra, jupiteri energetikájú holdházban áll együtt a Merkúr és a Neptunusz; e terület magával hozza a dolgok szerencsés végkimenetelét. Csak ne hagyd, hogy a pillanatnyi hangulataid irányítsanak.

 

Áldás!

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.