Égi naptár – 2019.03.14.

Csütörtökön egzakttá válik a Bika-Mars és a Bak-Szaturnusz trigonja és egészen március 25-ig erőteljesen érezehtő a hatása. Hosszabb távú terveink megvalósításában hatalmas erőt és kitartást biztosít e fényszög, amely két földies jegyet köt össze – ez azt is mutatja, hogy a kitartásnak már a napokban látható-kézzelfogható eredménye lesz, amennyiben nem adjuk fel.

 

 

A Mars a Kos és a Bika csillagképek átfedésében látható, alatta a Cet feje és az Eridanus folyó egyik kanyarulata ragyog. Tiszta fejjel (Cet) haladhatunk tovább, és erővel (Kos), kitartással (Bika) várhatjuk a sorsfordulatokat (Eridanus), amelyek komoly horderejű változásokat indítanak be. Különösen érvényes ez arra a két területre (horoszkópházadra), amelyek felett a Mars és a Szaturnusz tartózkodik éppen. E két terület témái pedig szorosan összefonódnak.

A Szaturnusz a Nyilas csillagképen látható, éppen a Nunki (sigma Sagittarii) csillag alatt, amely merkúri és jupiteri természetű; ez segít a tiszta gondolkodásban és hitünk megőrzésében.

A Mars lassan a Plútót is trigonnal érinti, tehát a gyökeres változások kivédhetetlenek, és rengeteg lehetőséget tartogatnak. A Mars a mennyiségi, a Plútó a minőségi változás – minden álmod valóra válthatod. Kell ennél több?

A retrográd mozgású Merkúr a Halakban ismét eléri a Napot és a Neptunuszt. Próbáljuk meg higgadtan átgondolni életünk eddigi történéseit, különösen az elmúlt fél évet. Vonjuk le a következtetéseket és a tanulságok birtokában haladjunk tovább. Bizonytalannak érezted Magad valamely életterületeden? Most tisztán láthatod, miért, a retrográd Merkúr egyik tulajdonsága ugyanis -a lehetséges újratervezés mellett- , hogy egy fajta feedback-jelenséget produkál. Azaz mintegy visszacsatolásokat fedezel fel a kérdéses területen, ahol a bizonytalanság felüti a fejét. Most láthatod, miért jelentkezett ez az érzés, és ezt kiküszöbölheted. Minden feladatban ott a megoldás!

 

Ugyanakkor a Vízöntő-Vénusz kvadrátot vet a Marsra. Párkapcsolati kérdésekben a felmerülő vitákat nyugodt fejjel, higgadtan rendezhetjük most, lévén két fix jel érintett. A Bika földes jellege adja meg a nyugalmat ehhez, a Vízöntő levegős volta pedig a szellemi emelkedettséget. A Vénusz a Bak csillagképben jár, alatta a Mikroszkóp, amely segít felnagyítani azokat a dolgokat, amelyek reparálásra szorulnak a kapcsolatokon belül.

A Hold az Ikrekben jár, az égen Nimród válla felett, azaz érzéseink felvállalásának szükségessége immár teljes mértékben elkerülhetetlen. Valljuk be magunknak, mit érzünk, és aszerint haladjunk tovább. Dönts. Ne mások, hanem a Magad kedvéért.

Áldás!

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.