Égi naptár – 2019.02.07.

Csütörtökön már igencsak érezhető lesz a Vízöntő-Nap és a Nyilas-Jupiter szextil fényszöge. Ez a bolygókapcsolat a távlati tervekhez ad nem gyenge löketet, azaz a most felmerülő megoldóképletek később nagyon nagy segítségek lehetnek. A Szív (Nap) mindig tudja, mi a helyes irány, és most ezt a Jupiter támogatja szerencsével és optimizmussal, na és persze a bölcs belátás képességével. A Nap csillagképi értelemben a Bakban ragyog, ahol a Tejútról leérkezett bölcsesség már testet ölt, és ezt érlelni kell! Itt vállaljuk fel igazán sorsunkat, küldetésünket, és ez most minden eddiginél erősebben törhet fel bennünk.

A Jupiter a Kígyótartóban a félelem maradványait segít kipucolni lelkünkből, helyét feltöltve hittel és bizalommal, amelyek birtokában már magabiztosan haladhatunk előre. E nagybolygó most éri el a Tejút alsó kapuját, azaz a tudatalatti félelmek is nagyszerűen átkonvertálhatók bizalommá.

 

Mindeközben a Hold a Neptunusszal találkozik a Halak jegyében, a kora hajnali órákban – sokatmondó álmok jelentkezhetnek, amelyek egy bizonyos, Téged foglalkoztató kérdésre adhatnak válaszokat, tisztára mosva a helyzetet, amely csak a magasabb rendű, neptunuszi, krisztusi szeretettel oldható meg. A Lélek (Hold) hatalmas adag szeretettel töltődik fel, amely minden necces helyzetet képes orvosolni, gyógyítani, felszámolni. 

 

Mindeközben a Vénusz, amely zodiakális értelemben a Bakban halad, a Tejúton látható. A szerelmi kapcsolatok feltöltődnek az isteni energiákkal, magasabb szintre lépés történik meg, 18-ig sokminden eldőlhet a kapcsolatokon belül. Legyen az már meglévő kapcsolat, házasság, vagy még csak alakuló. A Vénusz elhalad a Kaus Borealis (Al Thalimain, λ Sagittarii) csillag felett, amely a Nyilas íja. E csillag az igazságkeresés és az igazságos, bölcs döntések csillaga – éljünk hát az energiáival!

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.