Égi naptár – 2019.01.16.

Szerdán a Bika jegyében járó Hold trigonnal kapcsolódik a Bakban lévő Merkúrral, Plútóval és Nappal. Ez sok dologban megkönnyíti a helyzetünket. A Hold-Merkúr trigon érzéseink felvállalásában és kimondásában segít, a Plútóval alkotott fényszög a lelki átalakulást, a nagy, gyökeres belső változásokat támogatja. Ajánlott meditálni, jógázni, sportolni, ha befeszülve érezzük magunkat. A Hold-Nap trigon az érzések és a cselekedetek összhangjának ad terepet, függőben lévő ügyeinket is sikerrel intézhetjük el.
 
A Hold csillagképileg is a Bikában jár, este eléri a Plejádok csillaghalmazt, amely az Istenek Szerelmi Fészke. Este 18 órától érdemes bőségteremtésre, boldogságra irányuló szertartásokat végezni, de akik gyermeket szeretnének, ezen az estén érdemes “akcióba lendülni.” 😉 A Hold alatt látható az Eridanus folyó egyik kanyarulata, azaz sorsfordító ötletek, megérzések jelentkezetnek. Ezeket érdemes felírni, megjegyezni, később mentőövként funkcionálhatnak. 
 
E napon válik egzakttá a Nyilas-Jupiter és a Halak-Neptunusz kvadrátja, amely komoly leckét ad egészen február végéig; bárki megpróbál lebeszélni a vágyaid megvalósításáról, engedd el. Ne hagyd, hogy bárki bogarat tegyen a füledbe és elbizonytalanítson. Még a legbiztosabbnak tűnő (ellen)érvelések is ingatagok, tarts ki az elveid mellett és bátran haladj előre.
 
Áldás!
 
Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.