Égi naptár – 2019.01.11.

Pénteken hajnalban a Halak jel 14. fokán találkozik a Hold és a Neptunusz. Ez idő tájt álmaink igen intenzívvé válhatnak, üzeneteket közvetítve jövőnk szempontjából előnyös változásokról (Halak-változó jel), de arról is informálhatnak, mit tanácsos lezárni, elengedni életünkből. 

 

A közeledő Nyilas-Vénusz/Kos-Mars trigon egyre inkább előtérbe helyezi a párkapcsolati témákat, a kapcsolatokon, házasságokon belüli nézeteltérések megoldását, amely most rendkívül könnyen meget végbe – a Kos őszinteségével és a Nyilas bölcs belátásával végleg pontot tehetünk a dolgok végére. 

 

Holnap egzaktálódik a Nyilas-Jupiter és a Halak-Neptunusz közötti kvadrát. Ne hallgass senkire, aki megpróbál lebeszélni terveid megvalósításáról. Még ha elsőre ésszerűnek is tűnő érvekkel hozakodik elő, akkor se. Csak a saját belső hangodra hallgass. Más nem tudhatja, nem ismerheti szíved vágyát.

“A legszentebb orvosság neked, ha kezed a mellkasodra helyezve meghallod a szívdobogásod üzenetét. Életed során még rengetegszer próbálnak meggyőzni ennek helytelen voltáról, lázítani a saját szíved szava ellen. Megpróbálják majd átmosni a fejed. Miközben a szíved sírva zakatol… megkérdőjelezik ezt a szent bölcsességet és elhallgattatni szíved dallamát. Ki akarják tépni ennek a minőségnek még a gyökereit is majd belőled. Kísérletet tesznek arra, hogy a Te, saját iránytűdet átállítsák. Te vagy a saját Északod…” (Forrás ebből a cikkből.)

 

E témát felerősíti a Hold, amely a Halakból szextillel érinti a nap folyamán a Bakban járó Szaturnuszt, Plútót és Napot. Kitartásod tartsd életben (Szaturnusz), hogy ösztöneidre hallgatva gyökeres változásokat tudj eszközölni életedben (Plútó), hogy kiteljesedhess (Nap). 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.