Égi naptár – 2018.12.31.-2019.01.01.

Hétfőn, az év utolsó napjának hajnalán, 2:23-kor a Hold belép a vizes Skorpió jegyébe, az égbolton a Szűz előrelépést szimbolizáló lábánál láthatjuk kísérőnket. Kiváló alkalom az év utolsó napja arra, hogy összefoglald, mi is történt Veled, mik a céljaid és felállíthatsz egy prioritási sorrendet – a Szűz lábainál járó Hold egyértelmű utalás arra, hogy az ábrándokat ideje tettekbe ültetni és elindulni! A Skorpió ereje hatalmas löketet ad, így válik lehetővé, hogy az újévi fogadkozások ezúttal ne csak elméleti síkon létezzenek, hanem az aktív cselekvésé lesz a főszerep (Skorpió – ura a Plútó, amely a cselekvést is szimbolizáló Mars magasabb oktávja). Gyökeres változásokat hajthatsz végre életed minden területét, ha nekidurálod Magad és nem adod meg Magad az önsajnálatnak.

A Nyilas-Jupiter és a Halak-Neptunusz közeledő kvadrátja pedig arra figyelmeztet: ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tegyél, mit gondolj, mit érezz. Hallgass mindig a saját, belső hangodra, mert ennél megbízhatóbb forrás nem létezik. Aki megpróbál lebeszélni céljaidról, az belesüppedt az önsajnálkozásba és onnan kiabál kifelé, abban reménykedve, hogy hátha magával ránthat. Légy résen. “A Pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.” Ez most különösen érvényes, lehet, hogy aki le akar beszélni arról, hogy aktívan cselekedj, nem rossz szándékkal teszi, de ha Te rá hallgatsz, behódolva ennek a lerántó energiának, nehezen kecmeregsz ki belőle. Tarts tehát nyitva a nem-fizikai szemed is! Szerencsére a Jupiter, amely csillagképileg a Kígyótartóban látható, megadja Neked a bölcsességet a felismerésekre.

Mindeközben továbbra is aktív a Skorpió-Vénusz és a Bak-Plútó szextilje, amely mágikus erőt biztosít érzelmi kapcsolatok területén.

Kedden, az Új Év első napján igen fontos égi esemény várható: egzakttá válik a Bakban haladó Nap és Szaturnusz együttállása, de az ott lévő Plútó energiái is érezhetők. Komoly elhatározásokkal indul a 2019-es esztendő, és a szaturnuszi állhatatosság megadja az akaraterőt, a kitartást ezek végigcsinálására. És ne feledd: csak az időtálló dolgokat viheted át az Új Évbe.

 

Ezek adják meg az alapot a többi, nagyobb dolognak is, amelyekben a Plútó energetikája is érezhető. Hatalmas lelki erőt érezhetsz Magadban, és mivel itt a Szaturnusz, most nemcsak egy fellángolás marad újévi fogadalmad. a Nap vagy Te, a Szív, az öntudat. Egész lényed átformálhatod ezekkel a minőségekkel. Mindhárom bolygó a Tejút peremén látható, vagyis a magas szintű, isteni energiák és üzenetek célba találnak – a szívedbe, amelynek vágyait bátran kövesd az Új Évben. A hajnali órákban a Skorpió-Hold szextillel kapcsolódik a három égitesthez, vagyis a Lelkedben (Hold – Lélek) érezheted, hogy merre kell haladnod! Kövesd szíved és lelked szavát, intuíciódat 2019-ben is!

Szeretettel kívánok Minden Kedves Olvasómnak sikeres, áldott, boldog Új Esztendőt!

Képek: Pinterest.

2 thoughts on “Égi naptár – 2018.12.31.-2019.01.01.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.