Égi naptár – 2018.12.28.

A délelőtti órákban a Szűz jegyében járó Hold szextillel kapcsolódik a Skorpió-Vénuszhoz. Ezen aspektus ismét a párkapcsolati harmónia megteremtésének lehetőségére mutat rá. A Vénusz az égbolton a Mérlegben halad, ismét a szerelemmel kapcsolatos igazságok felszínre kerülését hozza magával, míg a Hold eléri a Szűz fejét, azaz bármilyen tisztázásra szoruló dolog van jelen kapcsolatunkban, ideje meglépni.

A Hold a Nyilas-Merkúrral kerül tanító fényszögbe, ami segít a helyzetfelismerésben, különösen, ami a kommunikációs problémákat illeti. Ha valakivel vitás ügyünk adódott a küzelmúltban, tegyük meg az első lépést a tisztázás irányába. A Merkúr ott jár a Kígyótartó csillagképben, amely segít azon tudás felélesztésében, amellyel a legkomolyabbnak tűnő próblémák is megoldást nyernek.

Mindeközben a Halak-Mars a Rákban lévő Felszálló Holdcsomóponttal alkot egzakt trigont e napon. Ráeszmélhetsz arra, hogy mi az, amit befejezettnek tekinthetsz (Halak), és mi az, ami igazán a jövő felé terel és egyúttal saját, belső otthonod meglelésében is segít. Bölcsen és higgadt fejjel gondold át teendőidet, érezni fogod (Rák jel!), merre kell tovább menned! Ideje egyszer s mindenkorra kikukáznod Magadból az önsajnálatot. Ha az elmúlt napokban-hetekben gyomorpanaszok, hányinger, hányás, refluxos tünetek jelentkeztek Nálad, jelzés az előbbiekre vonatkozóan.

Feladod céljaidat vagy haladsz tovább…? Ez itt a nagy kérdés!

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.