Égi naptár – 2018.12.27.

Csillagképi értelemben a Vénusz a Mérlegben jár, azaz a belső igazságok napvilágot látnak, felette ragyog a Kígyótartó – a párkapcsolati sebek begyógyíthatóvá válnak. Alatta a bölcs Kentaur a belátást segíti.

 

A Nyilas Zodiákusban, azaz saját jegyében haladó Jupiter az égbolton ekkor éri el a Skorpió Szívét, a marsikus Antarész csillagot (alpha Scorpii), azaz a Szeretet kiárasztásának immár semmi akadályát nem találjuk. Szeress bátran, engedd szabadjára érzéseidet! 

 

 

Holdunk eközben a Szűz jegyében halad, az Oroszlán nemzőszervei alatt, a Zosma (delta Leonis), majd a Chertan (theta Leonis) csillagokat érintve. Testünk-lelkünk tisztítása kiemelt fontosságú, a kisöpört minőségek helyén újak születnek. Fizikai szinten -a karácsonyi lakomázás után- kerüljük most a nehéz, zsíros és túl édes ételeket, fogyasszunk salátát, könnyű ételeket, igyunk minél több folyadékot, hogy emésztőszerveink (testi szinten a Szűzhöz tartozik az epe és a vékonybelek!) tisztulni és regenerálódni tudjanak.

 

Délután égi kísérőnk a Halak-Neptunusszal kerül poláris aspektusba, szembenállásba; problémáink, feladataink elől ne az alkohol vagy más tudatmódosító szerekbe meneküljünk, nézzünk szembe velük – ahogyan a két égitest is ugyanezt teszi! A magasabb szintű szeretet (Neptunusz) képes a legnehezebbnek tűnő dolgokon is átvezetni minket. A Szűz-Halak tengely a Megváltás tengelye, változó jegyek. Azaz, ha ezt megtesszük, biztosak lehetünk az előnyös változásokban. Ne csapjuk be magunkat ál-megoldásokkal.

 

Áldás!

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.