Égi naptár – 2018.12.19.

Szerdán már igencsak érezhető lesz a közeledő Nyilas-Nap/Kos-Uránusz trigon. Ezen aspektus egészen 27-ig aktív, így most, az Ünnepek előtt minden félbemaradt ügyet rendezhetsz, méghozzá a legmagasabb hatásfokkal. A tradíciók és az újítás, a magasabb szellemiség kapcsolódása pedig innovatív, kreatív megoldásokat ígér, amelyekt vétek lenne nem kihasználni. A fényszög egyébként 20-ával pontosodik be; azaz csütörtökön érdemes “odapakolnod” Magad, ha elintéznivalód akad, mert simán fog menni.

A Bika-Hold a Bak-Szaturnusszal kerül teremtő kapcsolódásba; a kitartást igénylő feladatok elvégzéséhez kiválóan alkalmas időszak, különösen a reggeli-délelőtti órákban. A Hold csillagképi értelemben ekkor tartózkodik a Cet fejénél, felett pedig a Kos Hamal (alpha Arietis) csillaga ragyog. E csillag a tetterőt biztosítja. A lendület és kitartás most hatványozottan érezhetővé válik a nemszeretem-feladatok végzése közben, a munkádban is brillírozhatsz.

Mindeközben a Merkúr és a Jupiter együttállása a Nyilasban – amely fényszög 21-én, egy nappal a Téli Napforduló előtt lesz egzakt – a szerencsét is megadja. Segítő kezet kapsz mindenhez, amit tervezel, csak maradj kitartó és ne add fel a célszalag előtt. Munkádon, amelyet Magadért és Másokért is teszel, védelem van.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.