Égi naptár – 2018.12.14.

A pénteki nap különlegessége elsősorban három bolygó együttállásának köszönhető: a Mars és a Neptunusz még mindig együtt áll a Halakban, és délután csatlakozik hozzájuk a Hold is. Az égbolton a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban látható a három égitest, alattuk ragyog a Déli Hal és a Szobrász, felettük a Pegazus. 
 
A Mars a szeretet vére és tüze, a Neptunusz pedig a magasabb szintű szeretet. Ha az utóbbi időszakban szeretetlennek, elveszettnek érezted Magad, a két bolygó arra próbálja felhívni a figyelmedet, hogy kicsit bátrabban szeress.
Ne nyomd el az érzéseidet, mert ebből lesz a pánikbetegség, a depresszió, a függőségekbe menekülés, a pszichoszomatikus betegségek. E két planéta együttállása a Halakban az egyetemes szeretetre is utal. Próbáld meg a leghétköznapibb, legapróbb dolgokban is meglelni a szépséget. A színes falevelekben. A felkelő Nap sugaraiban. A saját tükörképedben. Még nem oldódott ki ez a fényszög, amely egyébként gyógyítói lehetőségeket is magában hordoz. Jó pár nap áll még előtted, hogy a lelked gyógyításával foglalkozz. Mint tudod, minden testi bajnak lelki okai vannak. Merülj alá tudatalattidban és találd meg az okot! Szánj erre időt, ha ki akarsz lábalni a nyavalyáidból. Tedd meg Magadért! 
 
Mivel a csillagos égen a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban látható a két bolygó, jövőd szempontjából ez elkerülhetetlenné válik. Ha nem megy egyedül, kérj bátran segítséget! Ez nem szégyen! A Hold látogatása itt pedig a lelki erőt is biztosítja mindehhez és segít a vizualizációs gyakorlatokban. A Szobrász segít a nemkívánatos minőségek eltávolításában, “lefaragásában”, hogy aztán hatalmasat ugorhassunk (Pegazus). A Déli Hal pedig a Fenti segítséget erősíti.
 
Az indiai rendszereben a Mars-Neptunusz-Hold együttállása a Szatabhisa, Sárkányfej-jellegű és a Purva Bhadra, Jupiter-típusú holdházakat érinti. Előbbi terület jelentése száz gyógyító – ismét utalás a nap erős gyógyító energiáira. Utóbbi pedig a cselekvéssel, a tettekkel áll kapcsolatban. Rajta hát, gyógyulj! Ha kell, kérd terapeuta segítségét! A napokban minden olyan dolog, ami gyógyulással áll kapcsolatban, százszoros erővel hat!
 
Közeledő Skorpió-Vénusz-Bak-Szaturnusz szextil is látható, amely ugyan csak vasárnap egzaltálódik, de a hatása már most érezhető. A szerelmi kapcsolatokban tisztázás, harmónia jöhet létre, ha a felmerülő problémák alapos kibeszélésre kerülnek. Ez esetben az életképes kapcsolatok megerősödnek, de a művészi tevékenységeknek is kedvez az aspektus. A Vénusz csillagképileg a Szűzben (tisztázás) ragyog, de hamarosan eléri a Mérleget, azaz az egyensúlyteremtés kerül fókuszba. A Szaturnusz a Nyilas és a Pajzs átfedésében látható, vagyis az egyensúlyteremtésre tett kísérletek hosszú távon kifizetődnek és Isteni Védelem van rajtuk.
 
Áldás!
 
Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.