Égi naptár – 2018.12.04.-05.

Kedden már igencsak érezhető a Nyilas-Nap és a Halak-Mars, illetve a Nap és a Halak-Neptunusz közötti kvadrát hatása. Kerüljük az ideológiai, vallási, politikai vitákat, mert rengeteg félreértés születhet ezekből. Ajánlott viszont a csendes elmélyülés, a meditáció, forduljunk egy kicsit befelé – ezt erősíti a Hold is, amely a Skorpió jegyében jár ekkor, csillagképileg pedig a Szűzben – tisztításra, valamitől (pl. rossz szokások, beidegződések) való megszabadulásra kiválóan alkalmas nap, nemcsak lelki értelemben. Ha tehetjük, e napon kerüljük a félkész, gyorséttermi ételeket, a húst és a cukrot, fogyasszunk viszont bőséggel zöld teát, vizet, gabonaféléket és gyümölcsöket. 
 
Délutánig együtt áll a Skorpióban a Hold és a Vénusz, amely lelki és párkapcsolati kérdések megoldására alkalmas, alaposan és végérvényesen, de ez idő tájt érdemes valamilyen művészeti dologgal foglalkozni, vagy ha teheted, egyszerűen csak lazulj el egy kellemes zenére. Délután égi szomszédunk a Halakban együtt álló Marssal és Neptunusszal alkot trigont, amely felerősíti a művészetekre spirituális témákra való ráhangolódást. Érzéseidet is egyszerűbben, világosabban tudod kifejezésre juttatni, szeretetedet ármoltatni. Ha valakivel nézeteltérésed, vitád adódott a közelmúltban, most tisztázhatóvá válik a helyzet és helyreállhat a béke.
 
Szerdán a Vénusz és az Uránusz poláris fényszöge ismét a szerelmi kérdéseket tolja előtérbe. Felszámolható a féltékenység, a lélek azon sötét oldala, amely a kapcsolatokban mutatja meg magát: manipulatív, destruktív viselkedés, a követelőzés. Kedvező alkalom a tisztázó beszélgetésekre, amelynek köszönhetően tiszta lapot kapunk és a mérleghinta-elvnek köszönhetően minden kiegyensúlyozódhat. 
 
Áldás!
 
Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.