Égi naptár 2018.11.26.-27.

Hétfőn rögtön egy különleges esemény indítja el a dolgokat: a Nap, a Jupiter és a retrográd Merkúr szorosan együtt áll a Nyilas jegyben, a Skorpió levágást szimbolizáló ollóinál. Tudod, merre indulj és a szerencse is melléd szegődik – a retrográd Merkúr pedig megadja a lehetőséget az apróbb módosításokra, amennyiben szükségesek. Egyúttal a Nyilas-Merkúr jelképezi a magasabb szférák felé fordulás szükségességét is – ha elakadtál, kétségeid vannak, kérd bátran a Fentiek segítségét. E három bolygó működése különösen 11 óra után lesz érzékelhető.

Szövetségesed a hit, szeretettel orvosolhatsz minden felmerülő gondot és a szerencsés végkimenetel garantált. A Skorpió csillagkép ollói pedi ismét a nemkívánatos dolgok levágására hívják fel a figyelmedet. Engedd el az ilyen minőségeket, valamint azokat az embereket, akik le akarnak beszélni szíved vágyairól.

 

Kedden szextil egzaltálódik a Halak-Mars és a Bak-Szaturnusz között. Talán azt gondoltad, valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen – pedig nem! A Halak-Mars a beteljesülés ígéretét hordozza, persze ehhez a Te aktív közreműködésed is szükséges. A Tarot-kártyák közül a Halakban járó Mars a Kelyhek Tízes lapja, amely a beteljesülést vetíti előre.

 

A Bak-Szaturnusz pedig a háttérből támogatja ezt, kitartást és hitet adva. Bátran haladj tovább a megkezdett úton, az álmodozás mellett pedig cselekedj is (Mars – cselekvés)! Csillagképi értelemben a Mars a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban látható, vagyis mostani lépéseiddel a jövődet készíted elő. 

 

Hétfőn a Hold saját jegyében, a Rákban halad, kihegyezve intuíciónkat. Az égbolton ekkor látható a Tejút peremén, amint leereszkedik róla és hozza a bölcsességet. Minden jel kulcsfontosságú lehet! Kedden délelőtt pedig már a tüzes Oroszlánba kerül, méltóságot és örömteli eseményeket hozva. Mivel e pozíciójában trigont alkot a Nyilasban lévő Nappal, Merkúrral és Jupiterrel, gyors, dinamikus, de örömteli változásokat tapasztalhatunk. Összehangolódnak a tudatos és tudatalatti energiák, készen állva ezzel az új dolgok megteremtésére, amelyeket a tűz elem támogat. Megérkezik egy várva várt jó hír, amely sok álmatlan éjszakát okozhatott. Szerencsésen rendeződő ügyek. Amely dolgokat halogattad, most intézd el!

A Mars tanító fényszöge -kvadrátja- a Nappal, a Merkúrral és a Jupiterrel arra utal, amelyet már többször is említettem: ne szálljon fejedbe a dicsőség és maradj Ember! A Mars a Halakban lassan beéri a Neptunuszt, vagyis az álmok valóra váltásának most jött el az ideje!

 

Fogadd be az új energiákat, a lehetőségeket, kedden már a Hold a Rák csillagkép befogadó ágánál jár. Maradj nyitott és élvezd, ahogy az égi bőségszaru Rád ontja ajándékait!

 

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.