Égi naptár – 2018.10.16.

Kedden, kora délután a Hold találkozik a Plútóval a Bak jegyében, csillagképi értelemben a Nyilasban, a Pajzs alatt, a Tejút peremén. A Hold most hozza le a Tejút bölcsességét, átitatva vele lelkünket, megértésre sarkallva minket. 

 

Ezenkívül eme “formáció” segítségünkre lehet abban, hogy elengedjük a múltból származó sebeken való felesleges rágódást és az ezzel járó, nyomasztó érzéseket, legyen szó bármilyen területen keletkezett sérülésekről. Érzelmeinket is mélyebben éljük meg, és a múltban végbement eseményeket is most értjük meg igazán. Olyan dolgok kerülnek előtérbe, amelyek utat nyitnak a transzcendens világ felé, ez a nap ugyanis kiválóan alkalmas meditációra, spirituális és parapszichológiai témákban történő elmélyülésre. Kapcsolatokban az érzelmek szenvedélyesebbé válnak, az egymáshoz tartozás érzése sokszoros erővel lángol szívünkben.

Erős késztetést érezhetünk filozófiai, vallási témákban való elmerülésre, és tegyük ezt bátran, olvassunk, beszéljünk róla, ám az ideológiai vitákat kerüljük. 

 

A Nap a Mérleg jegyen belül belépett az Ikrek-szekcióba, vagyis a harmóniateremtés, az egyensúly kiegészül a tudásszomjjal és azzal, hogy testvéreinkkel és közvetlen környezetünkkel is békébe kerüljünk. A most érkező információkat elegyíthetjük a harmónia témakörével. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.