Égi naptár – 2018.06.26.

Kedden pontosodik be a Rák-Nap és a Bak-Szaturnusz poláris fényszöge. Az égbolton a Napot ekkor a halandó minőségeket képviselő Ikernél Castornál látható, a Szaturnusz pedig továbbra is a Tejúton, a Pajzs csillagkép alatt rója égi útját.

 

A fényszög segítségével fel kell ismernünük magunkban a halandó minőségeket, amelyek akadályoznak, betegségeket és éket vernek közénk és céljaink közé. Ha a múltba kapaszkodunk, nem jutunk előrébb, csak belesüppedünk az önsajnálatba. Ehelyett belső templomunkban, lelkünk legmélyén tegyük szívünkre a kezünket: mi, vagy ki az, ami vagy aki akadályoz minket és nem segít abban, hogy szintet lépjünk? A választ csak Te tudhatod. Belül kell keresned (Rák jel!). 

A Szaturnusz, amely csak az időtálló dolgokat menti át a következő életszakaszokba, segíteni fog ebben Neked, ha hajlandó vagy az őszinte válaszokat megadni Magadnak. Nem másért, Magadért kell megtenned. A Pajzs, amely alatt az égbolton jár a Küszöb Őre, védelmet ad Neked, amennyiben így cselekszel. A magunknak tett őszinte vallomások fájnak, de szükségesek, hogy rálelj igazi küldetésedre, amely hosszú távon segíti kiteljesedésedet és önkifejezésedet. 

 

A Hold, amely e napon a tüzes Nyilasban halad, egyfelől a negatív érzések kiégetésében segít, másfelől a hosszabb távú elképzelések támogatója. Az égen a Kígyótartóban jár ekkor a növő fázisban lévő szomszédunk, amely a lelki gyógyuláshoz biztosítja a terepet.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.