Égi naptár – 2018.06.10.

Vasárnap hajnalban a Hold a tüzes Kosból a Bikába lép át, elérve ezzel az Uránuszt. A csillagos égen a Cet fejénél vándorol égi szomszédunk, a nap egyaránt kedvező a testi-lelki-szellemi megtisztulásra. A Hold alatt ragyog az Eridanus folyó egyik kanyarulata, azaz a mai napon sorsfordító gondolataink, érzéseink születhetnek. Ezeket mindenképp érdemes feljegyezni!

 

A Nap ezen a napon éri el a Tejút felső kapuját, a Bellatrix csillag (gamma Orionis) felett ragyog. Ez a csillag Orion válla, vagyis a felVÁLLalás ideje visszvonhatatlanul elérkezett. Fel kell vállalnunk küldetésünket, fényünket és a felelősségünket. Előtte a Rigel felett látható a Nap, a Rigel pedig Orion lába, amellyel az Eridanus vizébe lép. Ez ismét csak a befelé fordulásra, önmagunk alaposabb megértésére hívja fel a figyelmet. Támogatott a meditálás, a jóga, a minőségi pihenés. 

Az indiai asztrlógia szerint a Hold az Ashwini nevű, Ketu (~ Sárkányfarok) jellegű holdházban jár e napon. E terület a múlttal, előző életekkel áll kapcsolatban. Lehetségesek képek bevillanásai előző életeinkből, rejtett képességek felszínre bukkanása, foglalkozzunk egy kicsi a bensőnkkel. Gyógyításra is alkalmas nap. Engedjük el veszteség-érzést okozó érzelmeinket és pihenjük sokat, olvassunk, hallgassunk lágy zenét.

 

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.