Égi naptár – 2018.06.06.

Szerdán délelőtt a Halak jegyében találkozik a Hold és a Neptunusz, az égbolton pedig a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban látható a két égitest. A nap kedvez a lelki gyakorlatoknak, meditálásnak, jóga-gyakorlatoknak, gyógyító szertartások elvégzésére. A most elvégzett rituálékkal jövődet mosod tisztára. Étkezési tekintetben jobban hasznosulnak a teljes értékű gabonák, a “jó” szénhidrátok, a köles, a tönköly, a rozs, valamint a gyümölcsök. Lehetőleg kerüljünk minden állati eredetű élelmiszert e napon, viszont igyunk minél több vizet, cukrozatlan teát. 

 

A Hold eközben a Skorpió-Jupiterrel trigont alkot. A Hold a lélek és a múlt, a Jupiter a kiterjedés, a Kozmosz bölcsessége. E fényszög segíthet nekünk, hogy a múlthoz kötődő fájdalmainkat elengedhessük, elindítva ezzel egy komoly gyógyító folyamatot.

A Nap kvadrátja a Neptunusszal arra figyelmeztet: ne dőljünk be a szép szavaknak, különösen az üzleti életben elhangzott nagy ígéreteknek. Tartsuk nyitva a szemünket! A Merkúr-Neprunusz kvadrát üzenete: bármilyen papírt, dokumentumot készülsz aláírni, alaposan olvasd át, ne ugorj azonnal fejest semmibe – vonatkozik ez különösen a munkaszerződésekre. Hallgass lelkedre, ne nyomd el intuitív erőidet (Hold-Merkúr kvadrát). 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.