Égi naptár – 2018.06.03.

Vasárnap hajnalban a Hold átlép a levegős Vízöntő jelbe, ahol találkozik a Marssal. Ez az aspektus lelkünk legmélyebb érzéseinek felfedésében segít, szembenézni érzelemvilágunkkal és mindezt tisztázni. A Hold ekkortájt éri el a Bak csillagképet, amely azt sugallja: ideje érzelmileg felnőni és felelősséget vállalni tetteinkért. 

A találkozás által jókora lelki akaraterő és tettvágy buzoghat bennünk, használjuk ezt ki, pl, sportolással, olyan dolgok végzésével, amelyeket egyébként nem szívesen csinálunk meg. Ügyeljünk azonban a reakcióinkra; vitás helyzetekben próbáljunk meg hideg fejjel, diplomatikusan viselkedni.

 

A Nap együttállása a Merkúrral, az Ikrek jegyében kiváló ötleteket szülhet, amelyeket később sikerrel valósíthatunk meg. Csillagképi értelemben a két égitest a Bika Tejúton nyugvó szarvainál kapcsolódik egymáshoz, a Merkúr pedig délelőtt vonul el a Bellatrix (gamma Orioni), merkúri-marsikus típusú csillag alatt, amely Orion válla – önmagunk és sorsunk felvállalásának ideje érkezett el, nem háríthatod másra a felelősséget. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.