Égi naptár – 2018.06.01.

Pénteken délelőtt születik a Rák-Vénusz, a Skorpió-Jupiter és a Halak-Neptunusz között egy szépséges királytrigon. Három vizes jegyet köt össze ez a kapcsolódás, elhozva az érzelmi felszabadulás ígéretét. A Rák-Vénusz a szerető gondoskodás, a Skorpió-Jupiter a mély, bölcs gondolatok, a Halak-Neptunusz pedig a transzcendencia, a feltétel nélküli szeretet.  A Vénusz most halad el a két Iker között az égbolton, vagyis a másikhoz való közelség is főszerepbe kerül. 

 

Tehát nemcsak a gondoskodás gyakorlására kiváló ez a nap, hanem az elmélyülésre, a meditálásra, lelkünk titkaiban való elmerülésre és az eddig nem értett dolgokra kapott magyarázatok értelmezésére – mert az elkövetkező néhány napban ugyanis minden olyan válasz megérkezhet, amelyekre eddig hiába vártunk.

Az Ikrek-Merkúr és a Vízöntő-Mars között is trigon születik, vagyis az őszinte, szívből jövő szavak ideje elérkezett. Győzzük le önmagunkat, kezdjünk el végre élni, lépjünk ki a hozzánk méltatlan helyzetekből! Eközben a Hold és a Szaturnusz találkoznak a Bak jelben, az égbolton a Tejút peremén, a Pajzs alatt. 

 

Magunkba nézve felismerhetjük valódi érzéseinket, ez pedig a helyes útra tud terelni minket. Hallgassunk intuíciónkra!

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.