Égi naptár – 2018.05.02.-03.

Szerdán a Bika-Nap és a Halak-Neptunusz szextil fényszöget alkot egymással. Ez az aspektus segít valóra váltani az álmokat, mégpedig úgy, hogy az értük való munka sem esik nehezünkre. 12-ig minden követ érdemes megmozgatni a célokért, eközben a magasabb szférák lényeinek segítségét is kérni. A hatás nem marad el! A Nap a Kos ugrást szimbolizáló lábánál látható az égbolton, amely szintén a tettek mezejére hív minket, felette a bőséget is szimbolizáló Plejádok csillaghalmaz ragyog. A bőség beáramlásáért kis erőfeszítés – igazán nem sok.

A Hold fogyó fázisában, a Nyilas jelben halad, csillagképileg pedig a Kígyótartóban. A gyógyító energiák a tűz elem (Nyilas) segítségével kiégetik belőlünk a nem szolgáló minőségeket, a Kígyótartó pedig beavató csillagképként pedig megérzéseiden, álmaidon keresztül üzeni meg, mit kell tenned, hogy jobban érezd Magad. Hallgass ezekre! A Nyilas jelen belül már a Kos-szekcióban jár égi szomszédunk, azaz némi marsikus energiát is közvetít. A marsikus energia az önlegyőzésé. Érdemes most felszámolnod a rossz szokásaidat, elkezdeni új dolgokat, mint például a testedzés, ha eddig nem tetted.

Csütörtökön az Ikrek-Vénusz és a Halak-Neptunusz kvadrátja arra int: ne higgyünk el mindent, amit mézesmázos körítéssel tálalnak. Különösen üzleti ügyekben érdemes erre odafigyelni, résen lenni minden ajánlatnál, személyes kapcsolatokban pedig maradjunk egyenesek a másik felé, hogy elkerüljük a félreértéseket. A Hold Tejútra lépése viszont megadja a segítséget és a tisztánlátás képességét is felerősíti. Gyógyító szertartásokra, angyalokkal való kapcsolatfelvételre tökéletes nap, különösen a délutáni órákban. Égi kísérőnk ekkor a Nyilas jel Oroszlán-szekciójában halad, azaz a kiégetett, minket nem szolgáló minőségek helyén megszületett friss minőségek megszilárdulnak, ezáltal gyógyulásunk is stabil talajt kap.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.