Égi naptár – 2018.04.10.-11.

​Szorosan egymás mellett halad a Kos jelben a Nap és az Uránusz, s bár együttállásuk csak egy hét múlva pontosodik be, a hatása már most érezhető. E napokban különösen érvényes, hogy bármi megtörténhet, 180 fokos fordulatot vehetnek dolgok, és akár a befőtt is elteheti a nagymamát. 😀 

 

Mindenképpen eredményt akarunk, gyorsan, azonnal. Ám az ösztöneinken történő felemelkedés, a magasabb szellemiség szintjéről történő szemlélődés (Uránusz!) jóval több eredménnyel kecsegtet, mint az idegbeteg-szerű kapkodásunk. ​Az elhamarkodott döntések visszaüthetnek később, így inkább a rugalmasság gyakorlására és a helyzetekhez alkalmazkodására fókuszáljunk. Még az is lehet, hogy az őskáosz közepette találjuk meg azt a kulcsot, amely sikerre viheti terveinket.

 

A csillagos égbolton a két égitest találkozása a Felfelé Úszó Halban történik majd meg; a dühös akarat helyett, bármennyire is nehéz, őrizzük meg lelkünkben a nyugalmat meditálás, jóga segítségével, de az intenzív sporttevékenység is segít levezetni a feszültséget. 

 

Mindehhez segítséget ad a Bika-Vénusz és a Halak-Neptunusz segítsége, amely egy kis nyugalmat, békét próbál csempészni felzaklatott elménkbe. Fogadjuk be ezt, foglalkozzunk művészetekkel, spirituális irodalommal, és mindenekelőtt maradjunk higgadtak, amennyire csak lehet. 

 

11-én egzakt a Nap-Plútó kvadrát. A gyökeres átalakulások elkerülhetetlenek, aminek lejárt az ideje, azt magunk mögött kell hagynunk. Ezen aspektus energiáinak magas szinten működtetése elhozhatja a gyógyulást, életünk átalakulását és a teljes transzformációt – új fejezetet nyitva ezzel az életünkben. Hatékonyságunkat növelhetjük minden tekintetben, ha nem az akadályokra, hanem a bennük rejlő lehetőségekre összpontosítunk. Minden probléma magában hordozza a megoldást is!

Szerdán, este 20:40-kor a Hold belép a Halak jegybe. Egy Hold-ciklus újra a végéhez ért, elérkezett az összegzés ideje. Mi az, amit az elmúlt hetekben tanultál? Ami visszahúz, engedd el, ami felemel, öleld Magadhoz. Csillagképi értelemben ekkor a Vízöntőben jár a Fogyó Hold, gyógyításra, barátokkal találkozásra is kiváló alkalom.

 

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.