Égi naptár 2018.04.07.-08.

​Szombat hajnalban válik egzakttá a Bika-Vénusz és a Bak-Szaturnusz teremtő fényszöge, a trigon. Kiváló alkalom a kapcsolati problémák rendezésére és arra, hogy harmóniát varázsoljunk kapcsolatunkba. A tisztázás előrelépést hoz, mindenképpen érdemes az eddig szőnyeg alá söpört dolgokkal foglalkozni, ha nem akarjuk, hogy csak tolódjanak. A két földes jegy összekapcsolódása által a békés megoldások és a közös célok érdekében történő lépések kapnak szerepet. A Vénusz ekkor csillagképileg a Cet fejénél, a Kos alatt ragyog, vagyis tiszta fejjel és energiákkal tudjuk folytatni a kapcsolatokat és a tervek megvalósítását. A Szaturnusz a Tejút pereméről, a Nyilas és a Pajzs csillagképeket érintve biztosítja szilárd talajt, ugyanakkor a távlatokba mutató célokra segít összpontosítanunk.

A délutáni órákban a Hold, a Mars, a Szaturnusz és a Plútó találkozik a Bakban, vagyis az ambíciók, a tenni akarás válik fontossá, most érdemes kitartást igénylő dolgokba kezdenünk, például a testmozgás elkezdése vagy bármi, amihez kitartás szükséges. Az ehhez szükséges lelki erő rendelkezésre fog állni.

Vasárnap a Skorpióban retrográd mozgást végző Jupiter és a Bakban lévő Plútó szextil fényszöge válik aktívvá. Ez egy régebbi tervet, vágyat hoz elő lelkünk legmélyéről, amelynek lényege, hogy most kezdheted el megvalósítását. Ha tavaly valamilyen cél elérésébe sok energiát fektettél, ennek ellenére úgy érezted, hiába, most visszatér ez a bizonyos cél, csak éppen újra kell gondolnod. Kinek akarsz vele bizonyítani? Magadnak vagy másoknak? Ha az utóbbi a válaszod, akkor igen erőteljes változtatásokra szorul ez a cél. Légy őszinte magadhoz, a Jupiter a Mérleg csillagképben járva a belső igazságokat mutatja meg. A fényszög segíthet önmagadban való hitedet megerősítened, kitágítani látókörödet, kiaknázhatod rejtett erőidet. Ha őszintén átgondoltad, merre is tartanál, határozd el Magad véglegesen és az úton, miközben célod felé haladsz, rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodsz, amelyeknek a későbbiekben is nagy hasznát veszed majd! Mindehhez a vasárnap hajnalban létrejövő Hold-Neptunusz szextil sokatmondó álmokkal lát el, amelyek szimbolikájában könnyen lehet, hogy megtalálod a megoldást is.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.