Égi naptár – 2018.03.26.-27.

A Mars és a Szaturnusz szorosan egymás mellett halad a Bak jegyében,  és ez a fényszög segíthet Neked, hogy a nehéz feladatokat is hatásosan tudd végrehajtani, a félbehagyott dolgokat végig tudd csinálni. Becsvágyónak és erősnek érezheted Magad ezekben a napokban, ám figyelned kell, nehogy átess a ló másik oldalára és arrogánssá válj. A Szaturnusz felügyelete alá került Mars támogatottságot kap a Nagy Égi Tanítótól, de túlzásokba se essünk, ez esetben gyulladásos elváltozások -különösen a fogakban, izmokban, a bőrön és a térdben- figyelmeztethetnek. 
 
Ha valami nem sikerül elsőre, nyugodjunk le és higgadt fejjel próbálkozzunk kicsit később. A fejjel a falnak-effektus most nem kifizetődő, e napokban a megfontoltság és a kellő odafigyelés gyakorlás a feladat. A frusztráltságból eredő gőz levezetésére viszont kiváló időszak ez, főleg a kitartást igénylő testmozgás ajánlott e célra. A csillagos égbolton a két égitest a Tejúton, a Nyilas csillagképben halad – a magasabb szintű energiák rendelkezésünkre állnak mindehhez, éljünk velük.
 
Távolodó fényszöget, kvadrátot alkot a Kos-Vénusz és a Bak-Plútó. Kapcsolatokban eddig rejtett érzelmek kerülnek felszínre, a felmerülő vitás helyzetek pedig higgadtan, őszinteséggel és szeretettel orvosolhatók.
Szerelmünktől, szeretteinktől ne követeljünk többet, mint amennyit adnak, a hisztit, a sértődést kerüljük. A Vénusz-Plútó kvadrát maga a szerelem megújulása; a régebb óta tartó partnerkapcsolatokban is érezhető, hogy az eddigieknél magasabb szintű energiák léptek életünkbe, ezek pedig megadják a lehetőséget a megújulásra. Egészen március 29-ig tart ez a fényszögkapcsolat, vagyis az elkövetkező egy napokban a kapcsolatok végleg megszilárdulhatnak, illetve ahol már nincs közös feladat, közös cél, békével lezárulhatnak. 
 
A Vénusz a Halak csillagképben megérzéseinket tolja előtérbe, a Plútó pedig a Nyilasban a jövőre vonatkozó célokat támogatja – ha hallgatunk belső hangunkra, biztosan nem veszünk el.
 
Áldás!
 
Képek: Bill Attride.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.